Dinçer sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Vch6xtrm Model Dikey Süpürge Şarj Problemi!

26 Eylül 2023 10:24

6 Şubat depreminde İskenderun'da ikamet eden bir vatandaşım. Evimiz ne yazık ki ağır hasarlı durumunda ve yıkılacak. Severek kullandığımız Siemens Vch6xtrm model dikey süpürge o dönemlerde şarj olmama problemi yarattı. Piyasaya götürdüm yapamadılar. İkametimizi bu süre zarfında Adana'ya taşıdık. Adana Siemens yetkili servisine götürdüm. Ancak bütçemizi aşan bir fiyat ile karşılaştık. Sizlerden isteğim ücretsiz şekilde şarj ünitesini değiştirmeniz değil ancak lütfen uygun bir fiyat vermeniz. Aynı şekilde depremde hasar alan cihazlardan P*** marka olanları sağ olsunlar hiçbir ücret talep etmeden parça değişimi yapıp tekrar gönderdiler. Bu konuda Siemens gibi büyük bir şirketin yardımcı olabileceğini düşünerek sizlere başvuruyorum. Depremin üzerinden uzun süre geçti ancak inanın daha yeni yeni kafamızı toparlıyoruz.

Dinçer
Dinçer
26 Eylül 2023 10:37
Siemens Vch6xtrm Model Dikey Süpürge Şarj Problemi!

E-Devlet uygulamasından aldığım ekran görüntüsü. Beyanlarımda herhangi bir yalan yoktur.

26 Eylül 2023 11:30 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sezen sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2023 20:03
Siemens Ev Aletleri Süpürge Pilinin Değişmediğini, Ürünün Pili Bitince Öğrendim
Siemens Ev Aletleri Süpürge Pilinin Değişmediğini, Ürünün Pili Bitince Öğrendim

Siemens Elektrik Süpürgesi Filtre Sorunu Ve Yüksek Maliyet

17 Ocak 2025 18:37
Sefa sonuçtan çok memnun

26 Eylül 2023 01:11
"Kayıt sonrası anında iletişime geçildi. Servis gelip anında parçayı değiştirip gitti herhangi bir ücret almadılar. Teşekkürler..."

10 Aralık 2023 19:32

Siemens Şarjlı Süpürge Bataryası Şarj Etmiyor