30 Ocak 2024 18:13

Siemens KG86NCWE0N ürün kodlu buzdolabı satın aldım ancak üründe ilk aldığımda soğutmama sorunu yaşadım. 2 dereceye ayarlamama rağmen ürünlerim bozuluyordu. Test eden teknisyenin 'Abi hava sıcak ondan soğutmuyor senin dolabın' demesi profesyonellikten uzaktı. Üç aylık mücadele ve defalarca aramama rağmen, yeni bir buzdolabı talebim reddedildi ve sadece derece ölçerini değiştirmeyi teklif ettiler.

Siemens merkezinden H*** Bey, derece ölçerini değiştirmemizi kabul etmezsek müdahale etmeyeceklerini bildirdi. Başka çaremiz olmadığı için tamiratı kabul ettim. Ancak tamir edildiklerini söyledikten sonra durum daha da kötüye gitti ve içindeki malzemeler kokmaya başladı. Şimdi hem soğutmayan hem de kötü kokan bir buzdolabımız var. Buzdolabının iç sıcaklıklarını hassas bir termometre ile ölçtüm; alt kısım 5 dereceyken üst kısımlar 11 dereceye kadar çıkıyor.

Ya üretimden kaynaklı bir sorun var ya da iç hava sirkülasyonunda problem yaşanıyor. Bir çözüm bulunmasını talep ediyorum ve şikayetvar.com üzerinden Siemens'e ulaşmayı düşünüyorum.  .' Ben aylardır bu problemle uğraşıyorum, başkalarının da aynı sorunu yaşamaması için deneyimimi paylaşıyorum. Ek olarak, ilk gelen Siemens teknik servisi, bu model buzdolaplarında yaygın bir sorun olduğunu ve çözülmediğini belirtti. Cevap bekliyorum.

05 Şubat 2024 08:10

2023 mayıs ayında satın alıp ağustos ayında kullanmaya başladığım " https://www.sikayetvar.com/siemens-ev-aletleri/siemens-sogutma-sorunu-yasayan-buzdolabi-magduriyeti " bu ilanda şikayet bildirdiğim bu ürün ile hiçbir ilgilenme ve sonuç meydana gelmiyor. Siemens markasını kesinlikle tavsiye etmiyor, almamanızı öneriyorum. Bu markanın teknik servisi o kadar kötü ki evinize gelirler kesinlikle bunda hata yok bu bozuk değil diyerek biz test ettik hata yok derler ama buzdolabınızın içi 10 derecedir. Buzdolabı iç sıcaklığı 10 denece nedir? Soruyorum cidden 10 derece buzdolabımı olur? Sıfır ürün bu ürün bu iş ahlakına uygunmu bu ürün bozukken bozuk değil nasıl dersiniz? Siemens merkez yetkilisi arkadaşlar ya teknik servisiniz çalışmıyor ya da sizler firma zarar görmesin diye elinizden geleni yaparak bu buzdolabını değiştirmemeye çalışıyorsunuz. Burada o kadar büyük hata yapıyorsunuz hem müşterinizi bitiriyorsunuz hem de kalitesizliğinizi göstermiş oluyorsunuz. Benim bu durumumu derhal çözmenizi istiyorum. Suistimale uğruyorum acilen cevap bekliyorum.

30 Ocak 2024 19:02 (Şikayetten 49 dakika sonra)

30 Ocak 2024 20:26

Son 9 aydır iletişimdeyiz. Bugün tarafımı aradınız ve teknik servisle görüşüp dönüş yapacağınızı söylediniz. Sizden haber bekliyorum.

05 Şubat 2024 07:58

Günlerdir Dönüş sağlayacağınızı randevu ayarlayıp en deneyimli teknik servisi göndereceğinizi ballandıra ballandıra anlattıktan sonra hala hiçbir şeyin olmaması ve öylece tüm sorunla aylardır beklediğimiz gibi bir başımıza bekletmenizi cidden kınıyorum. Sorun çözeme kabiliyetinizin zayıflığı ki tamamen sizin tarafınızdan meydana gelen bozuk ürün satışınızın sebebi olan bu olay hala çözülememiş durumda. Bu duruma ne yapacaksınız bekleyecek misiniz garanti süresi dolsun sonra yüksek ücretlerle mi yapmayı planlıyorsunuz?

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Ev Aletleri Soğutma Sorunu Yaşanan Buzdolabı İçin Çözüm Bekliyoruz

27 Şubat 2024 14:36
Siemens Ev Aletleri Soğutma Sorunu Yaşanan Buzdolabı İçin Çözüm Bekliyoruz
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

27 Şubat 2024 13:31
Siemens Buzdolabı Mağduriyet Sorunu
Yildirim sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2024 15:07
Tuğrul sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2023 16:26

Siemens Buzdolabı Sürekli Arızalanıyor Ve Mağduriyet Yaşatıyor