18 Kasım 2023 07:20

Siemens çamaşır yıkama makinesi iq300 de paslanma olması.
Çok sağlam ve sorun yaşamadan uzun süre kullanalım diye o kadar para verip Siemens çamaşır yıkama makinesi alıp kullanmaya başladık. Ürünümüzün garantisi devam ederken deterjan alt köşesi paslanmaya başladı. Bizden kaynaklı bir hata sandık ama internetten araştırdığımda durumun kronik bir sorun olduğu ortaya çıktı.
Daha önce uzun süre kullandığımız yerli çamaşır makinesinde bu şekilde bir paslanma görmemiştik. Makinemizin garantisi bitmiş olmasına rağmen kronik üretim hatası olan paslanmanın giderilmesi için ön panel değişimini ücretsiz yapılmasını talep ediyorum.

18 Kasım 2023 14:12 (Şikayetten 6 saat sonra)

18 Kasım 2023 14:37

Şikayetimin yayınlanalı henüz birkaç saat olmasına rağmen Siemens genel müdürlüğünden arandım. Makinemin garantisi bittiği bilgisini kendilerine ilettim ve tespit için ücretsiz bir servis randevusu oluşturuldu. Umarım kendilerinin bu kadar hızlı problemi çözme gayretlerini ücretsiz önpanel değişimi ile sonlandırmış olacağız.

12 Aralık 2023 09:11

Servis incelemesi sonucunda söz konusu problem için Siemens in ön panel ve birkaç parça değişim yapılması gerektiği ve ücretin 3300 TL olduğu bilgisi verildi. Ben kesinlikle bu makinenin üretimsel bir problemi olduğunu düşünüyorum. İnternette bu konuda araştırma yaparsanız zaten bir çok şikayetle karşılaşacaksınız. Kullanıcı hatası değil kesinlikle.

20 Haziran 2023 23:14
Siemens Sattığı Problemli Ürününün Arkasında Durmuyor
Kürşat sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 15:07
Siemens Çamaşır Makinesinde Erken Paslanma Ve Yetersiz Servis Desteği
Genç sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2024 01:11
Siemens Ev Aletleri Kategorileri