23 Mayıs 2023 21:01

30.06.2022 tarihinde Siemens suat ticaret/Erzincan yetkili satıcısından üçlü ankastre set satın aldım. Yaklaşık 11 aylık süreçte 2 kere ocağın seramik kısmı üzerindeki tablanın şişerek seramikten ayrılması sonucu servis çağırdık gelip baktılar ve değişim yaptılar. Bu süreçte biz servis geldiğinde fırınlar ilgili de sıkıntılarımızın olduğunu üst kısmı çok pişirdiğini alt kısmı tam tersi pişirmediğini söyledik. Sürekli kendimizi anlatmaya çalıştık. Servisteki arkadaşlar pişirme testi yapmamız gerektiğini ona istinaden işlem yapılmasını gerektiğini söylediler. Ocağımızın seramik camı 2 kere değişti ve daha sonra bir ay geçtikten sonra tekrardan aynı sıkıntı ile karşılaştık. Buna istinaden tekrar ocak için ayrı bir servis kaydı açtık. Ayrıca fırın için de pişirme testi için servis kaydı açtırdık. Servis elemanları tekrar ocakta aynı sıkıntının olduğunu fotoğraf ve videolarını çekerek ana merkeze gönderdiler. Fırın için de pişirme testi yapmadan ölçüm yaptılar ki sorun ortaya çıktı fırının üst ve alt rezidanslarının düzgün çalışmadığını bize söylediler ve pişirme testi yapmanın da bir anlamı olmayacağını sıkıntının bu sebepten dolayı yaşandığını söylediler. Markanın vermiş olduğu kaliteye güvenerek aldığımız ürün 11 ayda 5 kere arıza verdi ve bu süreçte ürünü kullanamadık ve randıman alamadık. Son servis kaydıyla tespit edilen arızalar için artık onarım değil değişim kabul ettiğimizi Siemens ana merkezine (444 66 88) iletmemize rağmen değişim değil onarım yapılabileceğini bize bildirdiler. 11 aydır fırını 5 kere ancak kullanabildik. Kullandığımızda da ürünleriniz ziyan oldu. Artık onarım ile bu ürünlerin sağlıklı çalışabileceğini düşünmüyoruz bu yüzden söz konusu ürünlerin birebir değişimini veya misli ile değişimini talep ediyoruz. Siemens yetkililerini çözüm odaklı davranarak 11 aydır mağdur olmuş müşterisinin arkasında durmasını ve söz konusu malzemelerin birebir veya misli ile değiştirmesini saygılarımla arz ederim.

24 Mayıs 2023 11:13 (Şikayetten 14 saat sonra)

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Ankastre Camlı Ocak

Ömer
28 Eylül 2023 16:51
Nağme sonuçtan memnun

Nağme
27 Ekim 2023 13:24
"Çözüm süreci çok uzun sürdü. Yine de nezaket kuralları gereği teşekkür ederim."

Melis
01 Aralık 2023 21:08
Siemens Ev Aletleri Fırın Bozuk Yardımcı Olmuyorlar
Seyran sonuçtan hiç memnun değil

Seyran
17 Mayıs 2024 21:34
Siemens Ürününün Arkasında Durmuyor
Siemens Ürününün Arkasında Durmuyor
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Uğur
06 Ekim 2023 23:42