Leyla sonuçtan memnun değil

Siemens Eq500 Tam Otomatik Kahve Makinesi Kendi Kendine Kapanıyor.

29 Ocak 2024 00:17

Siemens EQ500 tam otomatik kahve makinesi kendi kendine kapanma problemi nedeniyle 4 kez değişim oldu. Ürünün arızası kronik bir arıza olduğunu müşteri hizmetlerine söylüyorum; yine aynı cihazı gönderiyorlar. Kaç kez daha değişim olacak? Üst modeliyle değişim istiyorum.

29 Ocak 2024 09:29 (Şikayetten 9 saat sonra)

30 Ocak 2024 12:39

Üç gündür ne arayan var ne soran bugün tekrar aradım 3 günlük değişim cihazı aynı problemden dolayı 4 kez değişmiş şu anda hiç çalışmıyor şaka gibi. Dün 4 kez açılıp kapanan cihaz bugün hiç açılmıyor lütfen acil çözüm istiyorum

Yorumlar (5)

Aylin

Merhaba aynı sorunla karşı karşıyayım ve daha önce de servise gitti geldi nasıl bir yol izlediniz ne yaptıysam değiştirmedim şimdi tekrar bu sorunu yaşıyorum çıldırmak üzereyim

Leyla

O cihazda yani o seride büyük bir ihtimalle kronik bir sorun var yani ben uğraşırken de bir çok yorum okumuştum farklı sitelerden ve hep aynı problem kendi kendine açılıp kapanma işte açılmama çalışmama falan problemi vardı hatta bana Siemens şey demişti farklı bir evde deneyin dedi ben onu yazlığa götürdüm yazlıkta da aynı problem yaşadım farklı farklı işte komşuma götürdüm taktım orada da aynı problem oldu o cihazın problemi bence kronik yani değişecek bir parçası kalmamıştı artık yazılım güncellemesi falan yapılmıştı Birazcık servise baskı yapın bence

Leyla

Merhaba benim cihazım aynı problemden beş defa arızaya gitti geldi bir çok parçası değişti işte değirmen kartı yazalım güncellemesi en sonunda bir üst modeli ile değişim yaptılar şu an çok memnunum

Mücahit

Merhaba çözüm bulabildiniz?

Leyla

Merhaba yeni gördüm evet 5 kez değişim oldu nihayet kabul ettiler bir üst modelini verdiler şu an bir üst modelden çok memnunum

Fazilet
27 Eylül 2023 00:38
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Siemens EQ.500 Kahve Makinesi Kronik Arızası

Mesut