Siemens Buzdolabından "Tık Tık" Ses Gelmesi

13 Temmuz 2023 13:48

Merhabalar Siemens buzdolabımı 4 yıldır kullanıyordum ve memnundum ta ki geçen haftaya kadar. Buzdolabım periyodik olarak 15 dakika bir 'tık tık' şeklinde 5-6 kere tıklayıp yine 15 dakika sonra tekrar ediyor. 444'lü hattan Siemens servisi çağırdığımızda servis yapacağı hiçbir şey olmadığını bunun normal olduğunu buzdolabının buzları kırdığı gibi fantastik bir açıklama yaptı. 4 yıldır sapasağlam kullandığım buzdolabımın hiç sesi çıkmıyordu ses çıkınca doğal olarak servis çağırıyorum, servis bedeli ödüyorum ve karşılığında aldığım açıklama 'olur, tamamen normal, buz kırıyor' madem öyleyse 4 yıldır neden çıt çıkmıyordu. Acaba kendi evindeki buzdolabı gece gündüz rahatsız edici bir ses çıkarsa Siemens yetkilileri bu açıklamaları kabul eder miydi? Sorunumun en kısa sürede çözülmesini bekliyorum.

13 Temmuz 2023 15:00 (Şikayetten 1 saat sonra)

Adem
Adem
18 Temmuz 2023 09:53

Marka yetkilileri bizi arayarak video istedi. Videoyu gönderdikten sonra Siemens tarafındaki sessizlik buzdolabının sesini de kesti. Sorun kendi kendine çözüldü tekrar ederse yeniden şikayet açacağım

25 Şubat 2025 13:31

23 Temmuz 2023 14:51
Yasin sonuçtan çok memnun

07 Ekim 2024 12:54
"Her şey çok teşekkür ediyorum"

01 Ağustos 2023 17:27
Ümmügül sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2024 06:36

Siemens Ev Aletleri Kategorileri