Siyavuş sonuçtan çok memnun

08 Kasım 2024 13:11
Siyavuş'un Teşekkür Mesajı
“Siemens ürünle ilgili sorunu kısa bir sürede yeni yedek parça ile ücretsiz olarak giderdi, Teşekkürler Siemens”

Merhaba,
Ev beyaz eşyalarımızı her zaman Siemens'ten güvenerek alırdık, ta ki 2 ürünümde arızalar başlayana kadar.
5 senelik buzdolabı ve çamaşır makinemde arızalar vermeye başladı (bunun nedeni ise ucuz işçilik ve malzeme kullanımıdır).
5 senelik çamaşır makinesi duvarında, üretim hatalarından dolayı paslanma oluşmuş ve gün içinde Siemens servisine başvuracağım.
Siemens firmasından, ürünümün ücretsiz onarılmasını talep ediyorum.

08 Kasım 2024 13:58 (Şikayetten 47 dakika sonra)

Siyavuş
Siyavuş
14 Kasım 2024 17:09

Fazilet
Fazilet

Kettle almıştım ve gerçekten o kadar sağlam bir makine yapışsınız plastik parçası kırıldı ama elektrik aksamı çok iyi tüm eşyalarım Siemens ve çok memnunum

Siemens Beyaz Eşyalarında Paslanma Sorunu

09 Kasım 2023 04:22
İlknur sonuçtan çok memnun

28 Ağustos 2024 16:18
"Sorunumla ilgilendiler. Servis ücreti almadan direkt parça değişimi yaptılar. Teşekkürler"
Siemens Beyaz Eşyalar: İki Yıl İçinde Renk Atma Ve Paslanma Sorunları
Siemens Beyaz Eşyalar: İki Yıl İçinde Renk Atma Ve Paslanma Sorunları