Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Mahmut
09 Mayıs 2024 08:14

Shopier, hizmet bedeli kesintisini yaptıktan sonra kendi komisyonunu alıp ödememi gerçekleştirmiyor. Hesabıma yatırılması gereken satış gelirimin tahmini tahsilat tarihi öncelikle 2 Mayıs olarak belirlendi. Daha sonra hesabıma giriş yaptığımda bu tarihin 8 Mayıs olarak güncellendiğini gördüm ve 2 Mayıs'ta hesabıma tekrar girdiğimde hesabımın kapatıldığını fark ettim. Gerekli evrakları göndermeme rağmen alıcı tarafından herhangi bir sorun veya şikayet olmadığı belirtiliyor. Dahası, alıcının Shopier müşteri hizmetlerini arayarak ürünü veya hizmeti teslim aldığını ve herhangi bir sorunun olmadığını ifade etmesine rağmen ödemem yapılmadı, mağazam kapatıldı ve ödememe 180 günlük bir bloke konuldu. 6 ay boyunca ödememi alamayacağım; bu süre zarfında Shopier, emeğimle kazandığım paranın komisyonunu alıyor ancak bana ödeme yapmıyor.

Mahmut
09 Mayıs 2024 09:43

Ben günlerdir ödemelerimi yapamadım dükkan kiram ödemem geçti dükkan sahibim sıkıştırıyor zor durumda kalıyorum alıcı ile görüştüm ödemeyi yapmış mağduriyetime üzülmüş sizi de aramış bakın gerçekten sandığınızdan daha zor durumda kaldım

Shopier Mağazamı Sebepsiz Askıya Aldı, Ödeme Gecikti!

Oğuzhan
23 Temmuz 20:35
Shopier Mağazamı Sebepsiz Askıya Aldı, Ödeme Gecikti!

Shopier Haksız Kesintiler Ve Geciken Ödemelerle Mücadele

Vizyonder
19 Şubat 18:13
Shopier Haksız Kesintiler Ve Geciken Ödemelerle Mücadele
Dilşad sonuçtan hiç memnun değil

Dilşad
10 Temmuz 12:38

Shopier Mağaza Kapatma Ve Ödeme Sorunu

Berat
09 Ocak 12:13
Shopier Mağaza Kapatma Ve Ödeme Sorunu
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Tahsilatım 3 Aydır Yatırılmadı, Mağdur Edildim

Bilal