Shopier Müşterime Tutar İadesi Yapmıyor!

23 Ağustos 2024 19:01
profile profile profile
23 Ağustos 2024 18:45

05.08.2024 Tarihinde müşterimize bir hizmet sattık ve Shopier üzerinden kredi kartı tahsilatını yaptık. Ancak Shopier üyeliğimizi askıya aldı ve müşterimizden geçtiğimiz tutara bloke koydu. Şimdi tutarı müşterimize iade etmek istediğimiz zaman "Yetersiz bakiye" sorunuyla karşılaşıyoruz. Tutarın iadesini müşterimize acil olarak yapılmasını talep ediyorum

26 Ağustos 2024 22:46

Yaşadığım sorunun 6. Günü halen çözüm bulunmadı. Geri dönüş yok, maillerime cevap yok.

Yorumlar (5)

Fatih

Aynısı başıma geldi uzun zaman kullandığım her şeyi her zaman aynı şekilde yaptığım halde bu zamana kadar hiçbir problem yokken her gün komisyonlarını tıkır tıkır alırken bir gün ansızın hesap askıya alınıyor ve hiçbir şekilde belgeleri göndermeme rağmen maille yazışmalar günlerce yapmama rağmen çözüm yok paramı kesintileri ile zor bela 1 ay sonra aldım yani arada böyle yapıp işlem hacmi arttırıyorlar galiba paradan nemalanmak için başka açıklaması yok

Hatice

Çözüldü mü

Hatice

Bende de yetersiz bakiye diyorlar da ücreti siz mi yatırdınız Shopier'e onlar mı sağladı

Çağdaş

Merhabalar, Buraya yazdıktan sonra 2 saat içinde problemi çözdüler.

Serkan

Çağdaş bey sorunu çözdünüz bugün aynı şeyi bize yaptılar nasıl bir yol izlediniz?

Sipariş İptali Ve Para İadesi Talebime Yanıt Alamıyorum

Aleyna