Shipentegra Etsy Satışlarında Sürekli Yanlış Etgb Sorunu!

18 Aralık 2024 14:39

Yaklaşık 2 senedir Etsy üzerinden yaptığımız satışlarımızda SHIPENTEGRA'yı tercih ediyoruz.
Ürün kargolanıp alıcısına teslim ediliyor ve bize ilettikleri etgb formlarının çoğunda firma ismimiz doğru yazılıyor, vergi numarası kısmında ise bize ait olmayan bir firmanın bilgisini giriyorlar.

Bu sorunu defalarca yaşadık ve güncel gönderilerimizde halen yaşamaktayız.
Mailler iletiyoruz, müşteri hizmetlerini arıyoruz defalarca, müşteri hizmetleri bu konuda yardımcı olamıyor. Sürekli aynı sorunu yaşıyoruz.
İstanbul bölgesinde etgb'yi hazırlayan şubeye iletmek üzere bizden sürekli bilgi alıp iletiyorlar.

İşletme olarak diğer işlerimizi bırakıp günler -hatta 2 ay boyunca beklediğimiz de oldu- bu etgb formlarındaki yanlışlığın düzeltilmesi için yoğun bir trafik yaşıyoruz.

Bu soruna artık kalıcı bir çözüm üretmeniz gerekiyor.

18 Aralık 2024 15:05 (Şikayetten 26 dakika sonra)

Didem sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 2024 10:32
Woutwallart sonuçtan çok memnun

Woutwallart
21 Mart 2025 14:56
"Partnerliğimizin devam edebilmesi adına verdiğiniz destek ve sergilemiş olduğunuz tavır sebebiyle firma olarak teşekkür ederiz."
Yalin sonuçtan çok memnun

Shipentegra'nın Paketleme Hatası İtibarımı Zedeliyor

21 Mart 2025 14:57
"Şikayetimi bildirdikten sonra birkaç saat içinde Shipentegra'dan Hasan Bey benimle iletişime geçti. Kibar bir ses tonu ve yapıcı çözümlerle sorunumuzu ortadan kaldırdı. Hasan Bey'e teşekkür ederim."
Haluk sonuçtan çok memnun

27 Ağustos 2023 22:10
"Sorun dikkatle incelendi. Teşekkürler..."