Didem sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 2024 10:32

Shipentegra ile Etsy partneri olduklarını duyurduklarında çalışmaya başladım. Panelleri inanılmaz karışık ve hiçbir şekilde kullanıcı dostu değil. Aynı kargo hem bekleyen statüsünde hem hareket halinde görünüyor ve asla doğru bilgiye ulaşamıyorsunuz. Kargonuzu ölçüp tartıp gönderiyorsunuz size desi farkı gerekçesiyle 2 kat fiyat çıkarıyorlar. Kargo tarifelerini içeriden müdahale edip değiştirip kargo kodlarının değişeceği bilgisini vermedikleri ve etsy sisteminde de gönderilerim bu yüzden yanlış takip kodlarıyla göründüğü için Etsy hesabıma bloke koydu. Ben kargomu vakitlice göndermişim birilerinin işgüzarlığı yüzünden hem mağaza puanım hem alacağım ödemeden oldum. Müşteri hizmetleri ile görüşmelerim ektedir. Kendilerini geliştirmedikleri sürece asla kimseye önermiyorum firmayı. O kadar emek verip benim gibi başınızı yakmayın arkadaşlar. Bir iş ne kadar kötü yapılabilirse o kadar kötü yapılıyor çünkü bu firmada

01 Temmuz 2024 09:00 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz; Tarafınıza dönüş sağlanılarak geri bildirim iletilecektir ShipEntegra

Didem
Didem
08 Temmuz 2024 11:45

Kimse tarafıma ulaşmadı, zararım karşılanmadı. Bir avukat aracılığıyla araştırıyorum gerekli yerlere şikayet edeceğim.

Gazihan
Gazihan

Adınıza bilginiz olmadan fatura kesilmiş olabilir. Benim adıma benim bilgim olmadan fatura kesmişler. Lütfen kontrolünü yapınız. Önümüzdeki süreçte sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Maliye hususunda dikkatli olunuz.

Tayfur
Tayfur

Ben ilk satıştan sonra rezerv koydu etsy. Fakat kargo çıkınca gönderiyorlardı. Geçen gün, USD/tl dolar kurunuz nedir, nereye bakıyorsunuz dedim. Hesabımı kalıcı kapattılar

Ceyda sonuçtan çok memnun

23 Haziran 2025 15:45
"Yetkili kişiler arayıp ilgilendiler H*** Bey ile iletişim sağladık ilgili ve kibardı fazlasıyla yardımcı olup sorunumu çözdü para tanzimimi gerçekleştirdiler. Geç de olsa sorun çözüldüğü için memnunum Yetkililere teşekkürler."
Shipentegra Kargo Sorunları Ve Müşteri Mağduriyeti
Shipentegra Kargo Sorunları Ve Müşteri Mağduriyeti