Tolga sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2024 18:24

19.03.2024 tarihinde saat 23:23'te Mezitli 11. Noter karşısındaki Shell İstasyonu'ndan 1.500 TL değerinde yakıt aldım. Sabah Mersin istikametinden Kırşehir istikametine doğru giderken, yolun 150-200 km aralığında aracımda bir anda duman hissettim. Durdurduğumda motorun her yerini yağ kaplamış ve araba yağ akıtıyordu. Çekici yardımıyla aracımı Ankara Şaşmaz Oto Sanayi'ye götürdüm. Oradaki ustaların söylediğine göre sorun, yakıttan kaynaklı enjektörlerin patlamasından ileri geliyormuş. Bu devirde enjektörlerin masrafı 20.000 TL'ye çıkıyor. Aracımda hiçbir sorun yokken aldığım yakıttan dolayı böyle bir sorunla karşılaştım. Eğer zararım tazmin edilmezse Tüketici Hakem Heyeti'ne, oradan da adli yargıya başvuracağım.

22 Mart 2024 14:03 (Şikayetten 1 gün sonra)
24 Mart 2024 18:58

Evet hala bekliyorum ben 20 bin sanıyordum tam 50 bin tl masraf çıktı bana acaba bu konuda nasıl yardımcı olacaksınız tüm faturalarım tutanaklarım ile şikayet süreçlerini başlatacağım

05 Nisan 2024 18:39

Hala bir çözüm yok geldi numune aldılar sonucu yok zaten hep numune alıp olumsuz çıkarıyorlarmış bu duruma istinaden fişlerimle ve verilen numune ile zaten kendim analiz ettirip direk Tüketici Mahkemesi'ne gideceğim ilk başlarda 50.000 TL olan masrafım araç yapılmaya başlanandıkça 90.000 TL'ye çıktı aldığımız bir dizel yüzünden Araç tamamen yapıldı

29 Mayıs 2024 10:15

Evet örnek alındı analiz yapıldı depomda su kırlılık cıktı saçmalığı ile karsı karsıya kaldık mahkemede görüşürüz

Ömer
26 Ekim 2023 16:33
Shell İstasyonda Sorun Var
Shell İstasyonda Sorun Var
Resul sonuçtan hiç memnun değil

Resul

Benzin Taşması Sonucu Fazla Ücret Ve Islak Kıyafetler

Ahmet
25 Temmuz 08:41
Benzin Taşması Sonucu Fazla Ücret Ve Islak Kıyafetler
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Shell Mazota Su Katılması

Murat