Shell İstasyonunda Yaşanan Şiddet Ve Saygısızlık

28 Ekim 2024 09:34

Üçevler Mahallesi Dumlupınar Caddesi Shell istasyonundan yakıt almak için pompa bölümüne yanaştım. Aracı istop etmeden, pompacı depo kapağı kilidini eliyle zorlayarak açtı ve ardından depo kapağını açtı. Aşağı indiğimde, 'Kardeşim, sen ne yapıyorsun? Araç çalışıyor. Bu şekilde mi yapılıyor? Benim içeriden açmam lazım depo kapağını.' dedim. Ancak, pompacı üzerime yürümeye başladı. Bu esnada kendimi korumak maksadıyla geri çekildim. Arkadan başka bir pompacı gelerek bana yumruk attı. Araçtan babam inince ona da saldırmaya başladılar. Babamı ve beni tutarak, yani kavgayı ayırmaya çalışma bahanesiyle, karşı tarafa vurdurdular ve ağza alınmayacak küfürler edildi. Olay yerine polis ve ambulans istedim. Darp raporu için hastaneye, oradan da karakola gittik. Soruyorum, sizce bu durum nedir? Depo müdürünü arayın, patronunuzun haberi olsun dediğimde, 'Numarası bizde yok.' dediler ve vermediler. Yani bu ne iştir, anlam veremedim. Video kayıtları Shell istasyonunda mevcuttur.

30 Ekim 2024 10:01 (Şikayetten 2 gün sonra)

Shell Isparta Şarkikaraağaç'taki Petrol İstasyonunda Yaşanan Sorunlar

Faruk
13 Eylül 2023 18:24
Shell Isparta Şarkikaraağaç'taki Petrol İstasyonunda Yaşanan Sorunlar
Bitrim sonuçtan hiç memnun değil

Shell Yakıt Alımında Haksız Uygulama Ve Fiziksel Saldırıya Uğradım

Bitrim
25 Ekim 02:07
Shell Yakıt Alımında Haksız Uygulama Ve Fiziksel Saldırıya Uğradım
Can sonuçtan memnun

17 Kasım 2023 22:27
"Şikayet var, çalışanlarına teşekkür ederim, Shell markasına da gösterdikleri hassasiyetten teşekkür ederim."