Ali sonuçtan hiç memnun değil

Shell Araç Yıkama Jeton Kullanımı

Shell Araç Yıkama Jeton Kullanımı
09 Mayıs 2023 20:14

Merhaba ;

Tuzla Aydınlı Shell istasyonundan araç yıkaması için market bölümünden Jeton satın alarak aracımı yıkama bölümünde yıkadım. Fazladan jeton aldığım için onu kullanmadım. Jeton ücreti 10TL den almıştım. Çok geçmeden 1 ay içinde Tuzla e-5 Shell istasyonun araç yıkama bölümüne gittiğim. Bende kalan jeton ile aracımı yıkamak istediğimde yıkama bölümünde ki görevli arkadaş o jetonu burada kullanamazsınız dediler. Ben bu jetonu Shell istasyonunda aldım. Görevli arkadaş bu benzin istasyonunda jetonu biz yıkama bayisinde veriyoruz. Yani benim anlamadığım ben bu jetonu başka benzin istasyonunda almadım ki. Shell istasyonunda aldım. Yani ben her gittiğim Shell istasyonunda jeton mu alacağım. Savundukları jetonlar o istasyona sayılı geliyormuş. Sürekli her istasyonda jeton mu satın alacağız. Ben jetonun ücretinde değilim. İnsanları buna mahkum etmeleri kadar saçma bir şey olmaz. Shell bütün bayilerinde aldığım jetonu kullanmam gerekiyor. Bunun için gerekli işlemlerin yapılmasını bu kuralın kalkmasını istiyorum.

İyi günler.

10 Mayıs 2023 09:02 (Şikayetten 12 saat sonra)
Ali
Ali
30 Mayıs 2023 11:16

Merhabalar ; Herhangi bir geri dönüş olmadı.

Alp sonuçtan hiç memnun değil

Shell İstasyonunda Çalışandan Hakaret Ve Kaba Davranış

30 Ağustos 2025 14:51
Başak sonuçtan hiç memnun değil

Shell Ataşehir İstasyonunda AdBlue Hizmeti Ve Personel Davranışı Sorunu

Başak
30 Temmuz 2025 22:39
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Shell İstasyonunda Güler Yüzlü Hizmet Eksikliği Rahatsız Ediyor

Kaan