Fethiye Muğla Makası Shell Petrol

Zeynep
09 Ağustos 2024 03:06

Muğla Makası Shell Petrol'e gittik ve 00:35'te ödemeyi yapıp fişimi aldım ve dakikalarca bekletildik. İsminin C***** N******* olduğunu öğrendiğim dışarıdaki pompacı arkadaşa defalarca seslenip korna çaldık, bizi umursamadı. Sonra içeriye girip kasiyer kıza hâlâ yakıtımın verilmediğini ve paramın iade edilmesini istediğimi belirttim. Kendisi bana, 'Sizin işleminizin üzerine kaç tane işlem aldım, iade edemem, muhasebeci yok,' dedi. Müdürünüzü çağırın dedim, 'Mesai saatleri dışında,' dedi. Bizi bağırarak tersledi. 'Dışarıdaki arkadaşa söyleyin versin,' dedi. Dışarıdaki pompacı bizden sonra gelen tam 4 araca yakıt verdi, bize asla bakmadı. Sinirlendiğim için bağırarak ödemeyi yarım saat önce yaptığımı ve artık bize de yakıt vermesi gerektiğini söylediğimde, 'Aracınızı buraya çekin, vereyim; oraya gelemem, tek başımayım,' şeklinde tersleyerek cevap verdi. 'Orada yer yoktu, yanaşamadım,' dediğimde, 'Bekleyeceksiniz o zaman,' dedi. Daha çok sinirlendim. Yetişemiyorsanız daha fazla eleman alın. Böyle muameleyi Shell gibi bir petrole hiç yakıştıramadım. Gerçekten hem üzüldüm hem çok sinirlendim. Personeliniz insanlarla iletişim kurmayı bilmiyor. Gereken yapılır umarım, teşekkürler.

09 Ağustos 2024 07:52 (Şikayetten 4 saat sonra)

Berkan
26 Ağustos 2024 14:36

Hakan
25 Nisan 00:38

Shell İstasyonunda Personelden Şok Edici Davranış Ve Küfür

07 Ağustos 19:25
Samet sonuçtan hiç memnun değil

İstasyonda Yaşanan Olumsuz Personel Ve Hizmet Deneyimi

Samet