Sefa sonuçtan hiç memnun değil

Azc Shell Akaryakıt İstasyonu Yere Dökülen Benzin

17 Ağustos 2024 01:29

15.08.2024 tarihi saat 18.37 sularında 42 FHM 34 plakalı aracımla Shell olduğu söylenen Diyarbakır-Şanlıurfa yolu üzerindeki benzin istasyonunda benzin dolumu sırasında haddinden fazla benzinin dışarı akması ve arabada benzin lekeleri kalması sonucu görevliye sitem ettim. Bu akan benzinin neden parasını ödeyeyim sorusuna 'Abi sıcaktır, ben ne yapayım?' diye tepki aldım. Market görevlilerinin müdür yok, mail atın şikayetinizi demesi ve benzin kokusu nedeniyle ufak çocuğumun rahatsızlanması sonucu saatlerce kokunun geçmesi için yol kenarında beklemem gerekti. Üstelik akan benzinin parasının alınması ve bu olayın daha önce de başkaları tarafından yaşanmış olması.

21 Ağustos 2024 09:25 (Şikayetten 4 gün sonra)
10 Eylül 2024 14:11

Shell müşteri hizmetleri görüştüm gerekli araştırma yapılıp dönülecek kamera kayıtları izlenilecek denildi bugün aradığımda uzun süredir kullandığım hatta bu olaydan sonra bile 5 defa filan yakıt aldığım aracın şamandırasının bozuk olduğunu ve akan akaryakıtın çok az olduğunu bildirmiş acz akaryakıt istasyonu ve biz dönüş yapacağız demişler. Hem kimse irtibata geçmedi gem akan benzinin az olduğunu hem de şamandıra bozuk gibisinden beyanda bulunmaları Shell kalitesine yakışmadı ne çalışanlarda insani yaklaşım var ne de bu olayda yapılan işin arkasında durma

Özgür
30 Ocak 2024 22:13
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
14 Ağustos 2024 18:07

Murat
18 Haziran 2024 00:32
Cihat sonuçtan hiç memnun değil

Shell İstasyonu Ön Saha Satış

Cihat