Trendyol Yüzünden Bağkur Borcu Çıktı

04 Kasım 2023 14:38

Trendyol Affiliate Programı Kapsamında Link paylaşarak gelir elde etmek için İstisna Belgesi İle Vergi muafiyetinden faydalanarak vergi mükellefi oldum. 4 aylık Bağkur borcum olduğunu şans eseri e devlette bakınırsan gördüm. 15.000 TL'ye yakın borcum var ve ben henüz bir gelir elde etmedim kazanç almadım. Bunun kesin olmamakla beraber Sigortalıya geçerken dilekçe verip silinebileceğini duydum. Bu durumu yaşayan varsa çözüme kavuşan bana Instagram @salih mermer kaya e posta salih mermer kaya @hotmail.com ulaşabilir misiniz. Acil şekilde.

21 Kasım 2023 19:44

Benim gibi ilk defa vergi dairesinden istisna belgesi ile vergi muafiyetinden faydalanan kişiler genç girişimcilik kapsamında ilk 1 yıl oluşan Bağkur borcunu devlet karşılıyormuş. 1 yıl olunca vergi dairesinden alacağımız belge ile oluşan Bağkur borcu siliniyormuş. Şehrimden SGK ya giderek öğrendim.

Yorumlar (6)

Zeynep

Merhaba çözüm bulabildiniz mi 100 bin tl borç çıktı Trendyol yüzünden ne yapacağım bilmiyorum

Deniz
Deniz

Salih merhabalar bende yıllar önce Trendyol'dan influencer olmak için başvurmuştum vergi dairesine falan gidip işlem yapmıştım şu an çok fazla borç yazıyor haberim bile yoktu her ay sigorta yatırıyorlarmış yaklaşık 300.000 TL gibi bir rakam benimle iletişime geçermisin nasıl çözdüğünü merak ediyorum deniz erda oksan @ g mail. Com

Zeynep

Merhaba durumu çözdünüz mü bende de 100 bin borç çıktı hiç haberim yoktu. Ne gibi bir yol izlemeliyim ilk olarak.

Bayram
Bayram

Aynı sorun bende de var vergi mükellefi oldum 1 ay borç var bende araştırıyorum olmadı SSK dilekçe yazacağım

Mine
Mine

Çözümü bulabildiniz oi ben 5 ay kuryelik yaptım muhasebeci hatasından kaynaklı olarak genç girişimcilikten yararlanamadığımı 5 ay sonra hastaneye gittiğimde öğrendim 50k borç görünüyor ve işi bıraktım hala aktif görünüyor bir çözüm yolu bulabildiniz mi

Bana Instagram'dan ulaşabilir misin? @salih mermer kaya

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
GSS Prim Borcu
5 Takipçi