SGK Tahsis N0 7 Maaş Ve İkramiyemi Mayıs 18'De Yatırmadı

Salih
19 Mayıs 2023 12:57

2109553737 tahsis numarası ile 1 Nisan'dan itibaren yaşlılık aylığı almaya hak kazandım aylık bağlandı. 10 Mayıs'ta fark ile o ayın maaşı yattı ve çektim. 170 aradım ikramiyeye hakkınız var mayıs 18'de tahsis nonuz 7 olduğu için 2'si bir yatar dediler. Ayın 19 Mayıs oldu hala yatan hiçbir şey yoktu. Tekrar 170 aradım çıkan bayan ödeme gözükmüyor haziran 18'de yatar dedi. Anlamadım ne alaka emekli çıkmışım zaten hala 18'de para yatmıyor ne saçma... Diğer emeklilere de böyle yapılıyor mu ne demek bağlanan maaş net bir şey olmaksızın gelen ay yatacak demek. SGK'nın yetkili mercilerinden acilen mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum.

profile profile profile

Yorumlar (10)

Melis

Merhaba, ben de aynı durumu yaşıyorum. Toplu 3 aylık paramı aldım sistemde maaşım görünmüyor. Hesaplama yapılmamış dedi 170. Yapılmamışsa nasıl toplu ödeme aldım anlamadım. Sizin probleminiz çözüldü mu acaba?

Melis

Benim çözüldü evet. Hesabıma yattı bir gece. Kimse bilmiyor ne zaman yatacağını ama yatacaktır bekleyin.

Evren

Merhaba; şu an bende aynı sorunu yaşıyorum. Sizin sorun çözüldü mü acaba?

Murat
Murat

Devlete para yok benimde ayın 26 sında almam gereken maaşım yatmadı. Sistem sıkıntılı.

Evren

Merhaba, sizin sorun çözüldü mü?

Saban
Saban

Merhaba. Bende 11 mayısta günlük ödeme adı altında toplu ödeme aldım ama bayram ikramiyesi yok. Maaş günüm 26 sı, ancak maaşım da yatmadı. Alo 170 emekli olmuşsunuz ama şu an maaş ödemesi görünmüyor yoğunluktandır diyor. Bu nasıl olabilir ya özel sektör gibi devlet emekli maaşını nasıl geciktiriyor. Bilgisi olan var mı ne zaman yatacak?

Evren

Merhaba, sorun çözüldü mü acaba? Bende aynı sorunu yaşıyorum

Abdullah
Abdullah
Şikayeti Çözüldü

Haziran da kurban bayramı ikramiyesiyle beraber yatacak

Suat
Suat
Şikayeti Çözüldü

Benimde aynı 10mayısta aldım farkıyla maaşımı ama emeklilik ödeme bilgisinde maaş ne kadar görünmüyor yani benimde günüm 21mayıs tı yatmadı yoğunluk varmış maaşımız bilgisi yok ondan yatmadı bekleyin diyor 170

Yasin
Yasin

Tahsis no çıktı emekli oldum hiçbir ödeme alamadım bende neler oluyor anlamış değil kimse

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Emekli Bayram İkramiyesi
1 Takipçi