SGK Malulen Emeklilik Maaşı!

01 Temmuz 2024 11:39

Malulen emekli maaşı alıyorum. Herhangi bir prim borcum da yok. İkinci yılımda kontrol muayenesi istendi. Ocak 2024 tarihi itibariyle tamamladım. Hastane raporumu SGK'ya iletti. Ancak Temmuz 2024 tarihindeyiz ve maaşım hala ödenmiyor. İşlemim sıraya alınmış, altı ayda ancak sıraya alınabilmiş. Malulen emekli bu süreçte nasıl geçinir? Bu muamele için mi primlerimi ödedim? Nereden takip edeceğim, kime şikayet edebilirim? Delirmiş durumdayım.

Şükrü
Şükrü

İlk maaş müracaat tarihiniz ney. O tarihi takip eden 3 ay önceden kontrol muayenesi yapmış olmanız gerekiyor. Yani işlemler bitip SGK 2. Kararı verirken o tarihten önce işlemin bitmesi gerekiyor. Eğer o tarih geçtiyse işiniz uzayacaktir.

Nur

İstenilen sürede kontrol muayenesini tamamladım ayrıca vergi borcu trafik cezası vb. Alacakları tarafımıza ulaştırabiliyorlar değil mi Telefonum adresim mailim mevcut Bu konuda da iletişime geçebilirler vatandaş tüm prosedürü bilmek zorunda değil ayrıca hasta insanlar bu işlemi yapıyor e nabızda tüm kayıtlar var 5 ameliyat 3 ayrı kanser 22 kur kemoterapi işın hobi olsun diye yasanmaz Şimdi ayrıntılı onkoloji raporu istediler Cam sakura hast den alıp kuruma ilettik Durum bu bekliyorum

Ömer
Ömer

Bizde de aynı sorun var sizinki çözülebilindi mi?

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Rapor Parası Yatmadı
Eksik Emekli Maaşı
4 Takipçi

Unkapanı SGK' Telefonları Açmıyor.

Cansu
06 Şubat 2024 15:27