SGK Evrakda Neden Ölüm Yazılı

SGK Evrakda Neden Ölüm Yazılı
30 Eylül 2024 09:12

İş kazası sonucu yaşadığım halde ölüm yazıyor. Boynumda 7 vidalı 10 cm uzunluğunda platin var. Ciğerim delindi. Beynimin üst kısmı çatladı. Neden ölüm yazıyor? İş mahkemesinde olay. Benim bir şey yapmam lazım mı? Mahkemedeki hakime hanım da SGK'ya yazdı, maluliyet işleri başladı mı diye. SGK da ara ara hastalık ve ölüm ibareleri kullanıyor. Uzuv kaybı var diye mi ölüm gösteriyor? Ben hiçbir şey anlamadım.

profile profile

Huseyin
Huseyin

Geçmiş olsun İnşallah sağlığına daha iyi bir şekilde kavuşursun ve hakkını alırsın bende 03/10/2024 de iş kazası geçirdim yüksekten düşme sonucu şu an tedavilerim devam ediyor ama bu iş verenler hep kaçma peşinde yani çalışanın canının kıymeti yok ve hastane tedavileri raporlar mevcut SGK hala kayıt yok diyor demek ki bizim canımızın hiç önemi yok bu Türkiye'de parası olanlar bir şekilde her işten usulsüzce kurtulmaya çalışıyorlar hakkımızda hayırlısı

Akın

SSK da nasıl gözükmüyor dys evrakda gözükmesi lazım. Sana tavsiye hemen avukata git is kazası geçirdim de seni hastaneye gönderecek sende olan evraklarıda ver avukata hastanede her yere öncelikli girişin olacak tabi. Belli tarihlere bölünüp. Sonra dys de çıkar. Ve sonrasında mahkeme eğer engelin çoksa SGK sana is görememezlik parası bağlayacak sonradan bisi olursa yaz buraya ben cevaplarım sana

Asli
07 Şubat 2024 20:01