SGK Emeklilik İşlemlerinin Gecikmesine İlişkin Şikayet

SGK Emeklilik İşlemlerinin Gecikmesine İlişkin Şikayet
Alisan
17 Ocak 2024 11:21

Babam R**** N****'in 87558145 varyant numaralı, 75795492 tahsis talep numaralı başvurumuzun sonuçlanmasını 22.06.2023 tarihinden beri bekliyoruz. İlk başta herhangi bir sorun olmadığı söylendi, fakat daha sonra eksik belge olduğu belirtildi. Belgeyi tamamladıktan sonra tarih uyuşmazlığı olduğu söylendi ve bunu da bekledik. Altı ay ödemesini de yaptık. Tüm işlemlerin tamamlandığı ve gelir/ödenek tahsis talebinde bulunduğumuz tarih ise 22.06.2023'tür. Tam yedi aydır emekli ücretinin ödenmesini bekliyoruz. Yedi aydır geliri olmayan ve sağlık problemleriyle uğraşan babamı mağdur ediyorsunuz. Lütfen, artık emekliliği tamamen hak etmiş bir kişiye ödemelerini yapın ve insanları bu kadar mağdur etmeyi bırakın. Bu durumdan maddi ve manevi anlamda çok yıprandık. Unkapanı Sosyal Güvenlik Kurumu'na defalarca gittik, ancak aldığımız cevap değişmedi. Mailler gönderdik, telefonla aradık fakat telefonlarımıza cevap alamadık, hiçbir şekilde destek olunmadı. Lütfen bahsettiğim numaraları kontrol edin ve babamın emeklilik hakkını verin. Eğer babamın bir şeyi eksikse lütfen bildirin, biz de gerekeni yapalım. Fakat lütfen insanların hayatlarıyla oynamayı bırakın.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
EYT Emeklilik Başvurusu
2 Takipçi
EYT Emeklilik İşlemleri

SGK Emeklilik Neden Onaylanmıyor.

Ferda
15 Haziran 2023 03:43