GSS Borcu Ve Sigorta Sorunları

İbrahimhalil
11 Aralık 2024 15:24

E-devletten bir baktım, 10 bine yakın GSS borcu gözüküyor. Hastaneye gittiğimde 'sigortanız yok' diyorlar. Üniversite öğrencisiyim, öğrenci belgemi çıkarttım, sildirdim, 2 küsur borç kaldı. Mecbur ödeyeceksin diyorlar, yine 4 küsura ulaşmış. Vakfa gidiyorum, gelir testi istiyorum. Babanın üstünde bilmem ne var, ne var. Benim üstüme ne bir mülk ne bir maaş var, aylık 600 lira. Ben ne hizmet görüyorum? Hastaneye gittiğimde de paramla muayene oluyorum. Eczanede herhangi bir indirim falan alamıyorum. E, hani sigortam vardı, borcu vardı, e-devlette gözüküyor. Uğraştıracaklar belli ki. Anlamadığım şu: Mal mülk babamın üstüne, benim değil. Ben niye hem GSS borcu ödeyip hastanede paramla muayene, eczanede tam ücret ödeyeceğim? Haciz mi, icra mı üstüme bir şey varsa, maaşım varsa durmayın. 😄

profile profile profile

Zeynep

Merhaba. Ben de bugün hastaneye gittiğimde SGK'lı olmadığımı söylediler bunun akabinde e devletten borcum var mı diye baktığımda da 5k küsur borcum var gözüküyor. 21 yaşında öğrenciyim. Yarın SGK'ya öğrenci belgemle gitmeyi düşünüyorum. Sizin borcunuzu silerken öğrenci belgesinden başka bir şey istediler mi? Yapmam gereken başka bir şey var mı diye merak ettim

Zeynep

Tamamdır çok teşekkür ederim. İnşallah bir problem çıkmaz.

İbrahimhalil

Hayır öğrenci belgeniz ve kimliğinizle gitmeniz yeterli.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
GSS Prim Borcu
5 Takipçi