Bağcılar SGK'da Muhatap Bulamıyoruz

Esra
25 Mart 2024 12:32

Bağcılar SGK'ya E-Devlet üzerinden annem için dul maaşı ve cenaze ödeneği başvurusu yaptık.
Dosya 18.03.2024 tarihinden bu yana gelen evrak dosyasına kaldırılmış olarak görünüyor.
Dosyayla ilgili son durum nedir bilgi alabilmek adına kurumu yaklaşık 25 gündür arıyorum ve hiçbir şekilde ulaşamıyorum.

Bağlı olduğum SGK; işlemin Bağcılar SGK'da olduğu için buradan bir işlem yapamadıklarını beyan etti.
Babamı kaybedip acısını yaşarken bir de böyle uzun süredir muhatap bulamadan; bekletilmek insanı daha çok yıpratıyor.
Konuya istinaden hassasiyet gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Filiz
Şikayeti Çözüldü

18 ocakta başvuru yapmıştık bizlerde ağustosta onaylandı 8ay sonra toplu para aldık şu an 170 arayıp ölüm aylığı servisine baglayabilirmisiniz deyip bilgi alabilir. Ben şikayetimi dile getirirken e devletteki başvurunun görüntüsünü de yükledim tekrar güncelleyip o şekilde de şikayet yayınlar iseniz daha hızlı çözüm elde edebilirsiniz belki bilginiz olsun

Seda

Merhaba aynı şikayet bizde de var 15 şubatta bas vurduk dul maaşı için babam vefat edince hala sonuçlanmadı evrak dosyaya kaldırıldı yazıyor 1 aydır. Sizinki sonuçlandımı acaba

Filiz

Merhaba sonuç alabildiniz mi 170 yolu ile mail gönderdik bize de Bağcılar SGK'ya gitmemizi istediler dosyasına kaldırıldı diyor 5 aydır bekliyoruz bizlerde

Esra

Öncelikle sizin de başınız sağ olsun. Maalesef hayır. Dosya gelen evrak dosyasına kaldırıldı olarak bekliyor hâlâ.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Dul Ve Yetim Aylığı
3 Takipçi