Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2023 17:07

Sephora online siteden 3 ürün aldım. Bir ürün yanlış geldi. Siparişim 3.469 TL tutarında mbr marka bir göz kremiydi fakat bana 2506 TL tutarında yüz kremi gönderdiler.
Hemen müşteri hizmetlerini aradım iade talebinde bulundum. Söyledikleri gibi fotoğraflarla belgeledim ve yanlış ürünün iade talebinde bulundum. Aradan on günden fazla zaman geçti. 20 kere telefon açtım. Her telefonda görüştüğüm kişi hikayeyi baştan anlattım ve sürekli aynı cevabı aldım. Onlarca mail gönderdim fakat iademi gerçekleştirmediler. Sonunda siparişiniz yanlış gönderilmemiştir diyerek kestirip attılar. Müşteri hizmetleri kendilerine öğretilen üç beş nazik cümle ve iletiyorum dışında hiçbir işe yaramadı.
Sitedeki hatayı da tespit ettim ve kendilerine anlatmaya çalıştım. Bana gönderilen yüz kremini tıkladığımda talep ettiğim göz kremi açılıyor.
Yani fotoğraf ve içerik farklı bunu bile çözmeme rağmen onlar benim problemi çözmediler.
Web sitesinde kolay iade diye yazdıklarına bakmayın, yanlış gönderdikleri ürünü bile iade almıyorlar. Tüketici Hakları'na ve CİMER'e başvurdum bu işi kafaya taktım bir de dava açacağım.

29 Mayıs 2023 17:28 (Şikayetten 20 dakika sonra)
29 Mayıs 2023 17:47
Sephora Satın Aldığınız Ürün Yerine Daha Ucuz Farklı Ürün Gönderiyor.

Biraz önce Sephora'dan arandım. Durumu en baştan tekrar anlattılar bugün ikinci defa anlattığımı söylememe rağmen. Arayan hanımefendiye de sitelerindeki hatayı izah ettim. Çözüm sunmadılar. Gergin bir konuşma oldu. Telefonu da sanırım yüzüme kapattılar. Hat kesilmiş olsa geri arayıp kusura bakmayın hat kesildi derlerdi diye düşünüyorum.

Anoud
Anoud

Onu bilerek yapıyorlar Bana aynı şey yaptılar Seçtiğinden en pahalı ürünün yerine daha ucuz ürün ekler İade zamanında hemen iade kodu veriyor sanki önceden bu olay olacağını biliyor Ürün onlara ulaşınca yalanlar başlıyor Bende aynı şey oldu 20 gün oldu hep yalan söylüyor Hatta linked in üzerinde onların genel müdüre yazdım Beni hemen engelledi İsmi berrin

Zeynep

Yazık Sephora bu taktiklerle kar etmeye çalışıyor demek ki. Müşteriye hakkını teslim etmek yerine onu engellemek de ne büyük çaresizlikmiş.

Ceren
29 Eylül 2023 13:45
Sephora Gönderdiği Bozulmuş Ürünün İadesi İçin Geri Dönmüyor.
Sephora Gönderdiği Bozulmuş Ürünün İadesi İçin Geri Dönmüyor.

Murat
20 Mayıs 2025 17:53
Sephora’dan Kırık Ürün Ve Yanıltıcı İade Süresi Mağduriyeti
Elif sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2023 15:50