Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2024 01:39

13.11.2024 Çarşamba günü Sephora mağazasının internet sitesinden daha evvel yapmış olduğum alışverişlerin bir karşılığı olarak %10 indirim hakkı elde etmiş olup bu hakkımı “Jean Paul Gaultier Le Male Elixir” adlı parfümden yana kullanıp 5314 TL olan ürünü 4.782,6 TL'ye sipariş ettim. Ürün 19.11.2024 Pazartesi günü tarafıma ulaştı. Kargo kutusunda herhangi bir deforme olmamasına rağmen parfümün kendi orijinal ambalajı açılmış bir şekilde ve muhtemelen sıkılmış bir şekilde gönderildi. Ürünü kargodan alır almaz yani saat 12.33’te Sephora’nın müşteri hizmetlerini aradım. Kendileri ürünün açık olduğuna dair bir resim çekmemi ve bu resmi i***@sephora.com.tr adresine yollama mı böylece bana bir dönüş sağlanacağını belirttiler. Saat 12.50’de söylendiği gibi şikayetimi belirten bir e mail yazdım. Herhangi bir dönüş sağlamıyor. Sephora online sitesinde adı geçen parfüme ambalajı açık geldiğine dair yorum yaptım ve yorum yayımlanmadı. Sephora Türkiye galiba bir çöplük haline dönüşüyor. Buraya yazdıktan sonra dönmeseler de olur.

11 Aralık 2024 10:18 (Şikayetten 8 saat sonra)
13 Aralık 2024 10:42

Telefonu elime alana kadar kapatıyorsunuz. Her şikayet eden kişiye aynı cevabı yazmamanızı ve buraya yazmadan sorunun sizden kaynaklandığını anlayıp bir dönüt vermenizi tavsiye ederim. Yazdığınız mesajda sanki çözüm üretecektiniz de ulaşamadığınız için suçlu bizmişiz gibi bir algı oluşturmayın lütfen. Çözüm beklemediğimi belirttim zaten. Bu siteye yazana kadar cevap vermiyorsunuz.

İptal Ve İade Sürecindeki Zorluklar Müşteri Deneyimini Zedeliyor

sephora-online-kullanilmis-veya-tester-far-paletini-gondermesi-1.pdf
Aslıhan sonuçtan çok memnun

Aslıhan
15 Aralık 2024 17:12
"Sorunumu giderdiğiniz ve yardımcı olduğunuz için tüm Sephora ailesine teşekkür ederim."
Çifte Çekim Ve İade Sorunu: Sephora'dan Yanıt Bekliyorum

İrem