Anıl sonuçtan çok memnun

Sennheiser Sahte Ürün Gibi Gönderim Yapılmış.

Sennheiser Sahte Ürün Gibi Gönderim Yapılmış.
15 Haziran 2024 12:05
Anıl'ın Teşekkür Mesajı
“Şikayette belirttiğim sorunlara tek tek cevap verdiler, aklımda soru işareti kalmadı, teşekkür ederim.”

Geçen sene aldığım Sennheiser Momentum True Wireless 3 model kulaklığı sağ tarafın şarj olmaması sebebiyle 1 Nisan 2024 Tarihinde servise yolladım, 2 hafta sonra aradığımda ellerinde ürün olmadığı için bir üst modelle değiştirildiğini ve ellerine ürün geçer geçmez yollayacaklarını söylediler. Tam 2.5 ay sonra bugün (15.06.2024) ancak elime ulaştı, "sonunda kulaklığıma kavuştum" derken gördüğüm manzaraya bakın... Gönderirken kutuyu eksiksiz isteyen Bircom'un değişim yapıp yolladığı ürün. Sıfır olduğunu bile düşünmüyorum, çünkü her yerinde toz ve pislik var. Orijinal olduğu bile belirsiz, kutusu yok, belgeleri yok, kulak pedlerini kafalarına göre bir kağıda sarıp yollamışlar. Maalesef Sennheiser kalitesine yakışmayan bir servis hizmeti. Yolladığım ürün siyah olmasına rağmen, daha sonra telefonla arayıp özellikle "siyah olsun, bakır istemiyorum" dememe rağmen bakır yollamışlar. Pahalı bir ürün, ancak ucuz bir teknik hizmet. Bu ürünü asla kabul etmiyorum, doğru düzgün bir değişim yapılmasını talep ediyorum.

20 Haziran 2024 11:34 (Şikayetten 4 gün sonra)

Sayın Anıl Ç , Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyimle ilgili öncelikle üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Sennheiser Türkiye ekibi tarafından şikayetiniz ile ilgili en kısa süre içerisinde iletişim numaranızdan size ulaşım sağlanacaktır. Sennheiser Türkiye Ekibi

26 Haziran 2024 10:25
Anıl
Anıl
26 Haziran 2024 16:46

28 Haziran 2024 09:22

Bircom İade Kabul Etmedi

21 Haziran 2024 21:26
Bircom İade Kabul Etmedi
Can sonuçtan hiç memnun değil

06 Haziran 2024 15:54
Ünzile sonuçtan çok memnun

Ünzile
10 Temmuz 2024 11:45
"Hızlı geri dönüş ve çözüm için teşekkürler."
Ercan sonuçtan memnun

08 Eylül 2024 08:06
"Zehra hanıma çabaları için teşekkürler. Ürün geçte olsa bir üst model tws 4 ile değiştirildi."