15 Ağustos 2023 01:18860

Maalesef ben de şarj sorunu ile karşı karşıyayım. Ürünü 2-3 aydır kullanmıyordum. Şarj edip kullanmak istediğimde kutu full şarj oluyor ama kulaklıklar şarj olmuyor, ışıkları yanmıyor, tepki vermiyor. Klasik sorun benim başıma da geldi. Ürünün garantisi bitti mi bilmiyorum lakin Sennheiser markasına güveniyorum. Gördüğüm kadarıyla Tws 2 ve tws 3 modellerinde bu sorunu yaşayan herkes için bir çözüm üretmişler. Benimle iletişim kurmalarını bekliyorum. Süreci buradan paylaşırım.

15 Ağustos 2023 11:05 (Şikayetten 9 saat sonra)

Sayın Samet Ö, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyimle ile ilgili öncelikle üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Sennheiser Türkiye ekibi tarafından şikayetiniz ile ilgili en kısa süre içerisinde iletişim numaranızdan size ulaşım sağlanacaktır. Sennheiser Türkiye Ekibi

15 Ağustos 2023 17:12

Sayın Samet Ö, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyimle ilgili öncelikle üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Talebiniz ile ilgili olarak Sennheiser Türkiye ekibimiz bir çözüm oluşturmuş ve 15.08.2023 tarihinde tarafınıza konu hakkında bilgilendirme sağlamıştır. Tüm talep, şikayet ve önerileriniz için Canlı Destek sistemi üzerinden bize yazabilir ya da bizi arayabilirsiniz. Efsanevi Sennheiser sesi ile keyifli günler dileriz. Sennheiser Türkiye Ekibi Destek Hattı : (Hafta içi her gün saat 09:00 -18:00 arası hizmet vermektedir)

Samet
15 Ağustos 2023 18:41

Telefonda şunlar söylendi kısaca; Garanti süreniz devam ediyorsa bakarız, Garanti yoksa ücretini ödersiniz öyle yaparız. Ben Sennheiser yetkililerine şunu sormak istiyorum; bu kadar insan aynı şikayetten şikayetçiyse burada gerçek bir şikayet vardır. Bunu markanın itibarı açısından, eğer ürün orijinal ise kesinlikle karşılamalısınız. Süreç bu şekilde arkadaşlar. Şimdilik Sennheiser ürünlerinden uzak olmanızı, diğer markaları tercih etmenizi tavsiye ederim.

Yorumlar(9)

21 Ocak 2024 22:55

Bende de aynı sorun oldu kulaklıkları fiziksel ve uygulamadan sıfırladım cihazdan aygıtı unuttum ve tekrar bağladığımda sorun çözüldü bende

21 Ağustos 2023 10:02

Aynı dertten bende muzdaribim. Durduk yere kulaklıklar şarj almıyor, bircom'a gönderdim. Bana gelen cevap bu şekilde, "Yine yasaya göre üretici ve satıcı için tamir etme işleminin “Orantısız Güçlükler” oluşturduğu bu gibi durumlarda, ürünün aynısı ya da muadili nezdinde, tamir ve masraflar karşılığında size yeni bir ürün sunmaktayız. İlgili ürün için tamir ve masraf oranında talep edilen tutar 4.366 TL’ dır." Şaka gibi resmen, bu kulaklık durduğu yerde bu hale geldi, Suya düşme vs hiçbir şey yok, yazık markaya güvendik, tonla para verip aldık, sonuç garanti bitince ürün de çöp oldu, bir daha asla bu markayı tercih etmem ve ettirmem de.

Şarj Olmayan Sennheiser Kulaklıkta Hayal Kırıklığı

22 Nisan 00:38118

16 Nisan’da Hepsiburada üzerinden hangaravmm satıcısından Sennheiser True Wireless 3 kulaklık satın aldım, kargo 21 Nisa...

Sennheiser Kulaklığım Şarj Olmuyor Ve Çözüm Bulamıyorum

11 Ekim 2025 03:25645

"İlginiz için çok teşekkür ederim ☺️"

Garanti Biter Bitmez Arızalanan Kulaklık Ve Cevapsız Teknik Servis

1 Eylül 2025 15:14716

"Z** Hanim'a teşekkürler."

Tümünü Gör
Sennheiser Sport True Wireless Sağ Kulaklık Bağlantı Sorunu

Sennheiser SportTrue Wireless Sağ Kulaklık Bağlantı Sorunu

Eray
Sennheiser Lütfen Yardım Edin Kulaklığımı Çalıştırın!

Sennheiser LütfenYardım Edin Kulaklığımı Çalıştırın!

Cabbar
Sennheiser True Wireless 2 Kulaklık Bağlantı Sorunu

Sennheiser TrueWireless 2 Kulaklık Bağlantı Sorunu

Tolga
Sennheiser İlgisiz Ve Soğuk Tutum!

Sennheiserİlgisiz Ve Soğuk Tutum!

Ali
Sennheiser Saatlerce Şarj Olmuyor!

SennheiserSaatlerce Şarj Olmuyor!

Muhammed