Fatma sonuçtan çok memnun

14 Mayıs 2024 17:24
Fatma'nın Teşekkür Mesajı
“Şikayet var sayesinde ürünüm arızalı olduğu kanıtlanarak bir üst modeli ile değiştirildi emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. ( ama sorun hala devam ediyor karşı taraf ile telefon da kulaklık ile kesinlikle konuşamıyorum :()”

19.01.2024 tarihinde satın aldığım Sennheiser Momentum True Wireless 3 kulak içi Bluetooth kulaklığım, aldığım andan itibaren konuşma esnasında karşı tarafa sesimi iletememekte. Ayrıca şu anda kulaklık herhangi bir cihaza bağlı olmasına rağmen, videoları duraklatıp oynatabilmeme karşın, ses almamaktayım. Kulaklığımı aldığım tarihten itibaren ilk 14 gün içerisinde, karşı tarafa ses gitmemesi problemi nedeniyle iade etmek istediğimde, talebim hijyen kuralları gerekçe gösterilerek reddedildi. Bu süreçte kulaklığı kullanmaya devam etmek zorunda kaldım ve kulaklığın arızaları arttı. Sadece müzik, video gibi işlevler için kullanabildim ve kesinlikle telefon görüşmelerinde telefonumu kullanamadım. Kalitesine güvenerek satın aldığım kulaklık, beni hayal kırıklığına uğrattı ve mağdur etti. Mağduriyetimin giderilmesi amacıyla, sıfır bir ürünle veya üst modeliyle değiştirilmesini talep ediyorum.

16 Mayıs 2024 10:45 (Şikayetten 1 gün sonra)
28 Mayıs 2024 16:42

Merhaba, ne zaman aramayı düşünüyorsunuz tam olarak?

28 Mayıs 2024 17:15
28 Mayıs 2024 17:45

28 Mayıs 2024 17:48

Bu mesajımdan sonra aradılar 20 iş günü içerisinde çözüleceğini bildirdiler beklemekteyim arayan kişi gayet nazikti sorunum henüz çözülmedi ne yazık ki sonuçlandığında güncelleme yapacağım.

01 Temmuz 2024 09:49

Merhaba, gönderdiğim ürün ile ilgili değişim kararı alarak yaklaşık 5 hafta sonra Sennheiser 4 modeli ile değişim sağladılar. Ürün 29.07.2024 tarihinde kargo ile teslim edildi fakat gönderilen ürün başkasının iade gönderdiği ürün mü bilemiyorum 2. El olmuş olma ihtimali şüphesi uyandırdı çünkü gönderdikleri ürün sıradan bir karton içine koyulmuş kulaklık, kablo ve yedek silikon koyularak gönderilmişti o kadar para verip aldığım ürün için gerçekten bunları yaşamak üzdü bu konuda yapabileceğiniz bir şey var mıdır?

27 Mayıs 17:15

24 Mayıs 2024 15:41
Sennheiser Momentum True Wireless 3 Pişmanlığı
Furkan sonuçtan memnun

22 Şubat 2024 13:35
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2024 12:18
Ertan sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2023 08:45
Sennheiser Momentum True 3 Mikrofon Sorunu