Elif sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2023 21:28

16.04.2023 Tarihinde Antalya Senet sepete ait Konsept AVM kapalı yol şubesinden Onvo ov 112 marka Scooter aldım. Scooter ilk aydan çeşitli sorunlar çıkarttı. Toplamda 4 kez servise gittim. Kusurlu ürünlerini değiştirmediler iade almadılar. Ürünü Fibabanka üzerinden 15 ay taksit ile 22.652 TL'ye aldım. Her ay düzenli ödeme yapmaktayım. Senet sepeti Tüketici Hakem Heyeti'ne verdim. Bilir kişi geldi 5 ay sonunda 27.09.2023 tarihinde karar çıktı ve haklı bulundum. 04.10.2023 Tarihinde telefonuma e tebligat geldiğine dair mesaj geldi. Ürünün misli ile değişimine karar verildi. Evrakın çıktısını alarak mağazaya gittim. Dosyayı taratıp bir kopyasını aldılar sizi arayacağız dediler müdür mağazada yokmuş. Ertesi gün aradılar ürün elimizde yok dediler benden yasal süreç olan 15 günden daha fazla süre istediler. Bunun mümkün olmadığını belirtip. Yasal süreç içinde gereği yapılmaz ise icra yoluna başvuracağımı belirttim. Daha sonra beni arayıp ürünün fabrikada da olmadığını isterseniz ürünün iadesini yapacaklarını söylediler. İadesini istedim. Sonra beni birkaç gün daha beklettiler. Tekrar aradım iadenin gerçekleşmediğini söyledim. Sonra yine beni arayıp bu sefer de firmada ürün varmış yollayacaklar en geç 10.10.2023 ya da 11.10.2023 tarihinde ellerine geçeceğini ve beni arayacaklarını belirttiler. 23.10.2023 tarihinde saat 15.22 de 0242 243 84 64 numaralı telefondan bir kadın çalışan arayıp ürünümün geldiğini ve istediğim zaman gelip alacağımı söyledi. Bugün 24.10.2023 tarihinde saat 18.30 sularında mağazaya gittim. Ellerindeki ürünün Onvo ov 007 olduğunu söylediler. Ürün benim almış olduğum ürünün en alt modeli olup tüm özellikleri çok fazla düşüktür. Piyasa satış fiyatı ise 10.899 TL dir. Tabii ki kabul etmedim. Müdürü aradılar ve Şahin isimli müdür geldi. Başka mağazalarında olan Onvo ov 012 model teşhir ürün teklif etti ve bu ürün hem teşhir hem de yine benim ürünümün alt modeliydi. Fibabanka üzerinden size ürünü verdim diyerek hiçbir şekilde ürün iademi yapmayacaklarını belirtti. Firmaya mail atsam ürünü tedarikleri 1 ay sürse beklemem gerekmiş. Sorun firmadaymış. Onlardan ürününüz hazır diyerek beni oraya çağırıp sonra çok düşük bir ürünü sunduklarına dair kaşeli belge istedim çünkü bu ürünü kabul etmiyorum dedim. Size böyle bir belge veremem böyle bir belge yok böyle bir belge vermem bu belge sizi direk haklı duruma getirir gidin verin icraya dedi. Aylardır mağdur durumdayım.

28 Aralık 2024 09:14
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Mağaza Müdürü Değişince Verilen Sözler Tutulmadı

02 Temmuz 14:52
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Mağaza İptal Talebimi Kabul Etmedi, Tekrar Gidip Gelmek Zorunda Kaldık

Ahmet