Müjde sonuçtan hiç memnun değil

18 Ocak 2024 02:26

Şen Halı Yıkama, şu anki değeri 7.500₺ olan halımın rengini soldurarak zarar verdi. 19.05.2022 tarihinde bir senelik halımı teslim ettim ve ertesi gün bana halıda renk atması olduğunu, boyama işlemi yapacaklarını söylediler. Ben de bir esnaf olarak sorun çıkarmadım ve kabul etmedim. Halım boyandı ve hiçbir problemi olmadan gönderildi. Ancak, kendilerine tekrar bu sorunla karşılaşmayacağımın garantisi olmadığını ve yazılı bir belge istediğimi ilettim ve gönderdiler. Bir yıl sonra, halımı başka bir firma ile problem yaşamamak adına ve kimsenin hakkını ihlal etmemek için tekrar Şen Halı Yıkama'ya yıkamaya verdim. 10.10.2023 tarihinde halım teslim edildi ve üzerinde hem önce boyadıkları kısım hem de başka bölgelerde renk atması meydana gelmişti. Tekrar iletişime geçtim ve tekrar boyatmak istediklerini söylediler. Halıyı tekrar verdim ve tam bir ay sonra, halı eskisinden daha kötü bir durumda teslim edildi. Üzerinde açık ve koyu boyalar vardı, teslim ettiğim renkle hiçbir alakası yoktu. Durumu düzeltmek için tekrar boyamaya verdiler ve ben de müşteri olarak sesimi çıkarmadım. Fakat bu kez iki ay beklememe rağmen sonuç değişmedi. Her seferinde halı daha kötü durumda teslim edildi ve onların bir problem olmadığını ifade ettiler. Halımı aldıkları süre zarfında bana kullanmam için başka bir halı bıraktılar. Sonra 'size emanet ettiğimiz halıyı kirletmişsiniz' dediler. Peki ya benim size emanet ettiğim yeni halımın durumu ne olacak? Bunun hesabını soracağım ve hakkımı almadan bu durumu bırakmayacağım.

17 Ekim 2024 15:58
hali-yikama-hizmetinde-buyuk-hayal-kirikligi-ve-magduriyet-1.pdf
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2023 11:08
Kara Halı Yıkama Halılarım Kirli Geldi
Nalin sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2025 22:55

21 Kasım 2023 18:16
Kerime sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2023 13:06