Ertan sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2024 15:08

03 Nisan 2024 tarihinde (sipariş no: 21584) Sementa firmasından aldığım pijama takımının alt kısmında sorun yaşadım. Şöyle ki; pijama altının lastik bölümündeki dikişlerinde sökülme ve apış arasında yırtılma başladı. Firma yetkilisi ile sorunu görüştüm, benden resimlerini çekip atmamı istediler. Resimler üzerinde inceleme yaptıktan sonra "... Daha önce bu pijama takımı modelinde herhangi bir şikayet olmadığını, kullanım ve yıkama kaynaklı deformasyon tespit ettiklerini, iade değişim süreçleri geçtiği için işlem yapamadıkları." şeklinde geri bildirim yaptılar. Pijama takımını aldığım tarihten bu yana çok az kullandım ve iki defa yıkandı. Bu ürünle ilgili başka şikayetin gelmemiş olması, değişim veya iade için bir mazeret olmasa gerek. Böyle olması, üründeki hata veya kusuru ortadan kaldırmıyor. Kendi açımdan bakınca; ben de daha önce farklı yerlerden almış olduğum pijama takımlarında bu kadar az sürede herhangi bir sorunla karşılaşmamıştım. Firmanın kullanım ve yıkama hatası olduğuna yönelik tespitini bir kez daha gözden geçirerek ürünün değişimini veya ücretinin iadesini talep ediyorum. İyi günler dilerim.

29 Haziran 2024 00:20

Sementa satış sonrası ürününe sahip çıkmıyor. Sorunu birkaç resim gönderin denilerek resim üzerinden bir incelemeyle kullanıcı hatasına bağlıyorlar. Bizim ailede Sementadan alis veriş son bulmuştur.

Sezer sonuçtan hiç memnun değil

Sezer
31 Ekim 2024 11:41
Sementa Giyim: İlk Yıkamada Hayal Kırıklığı
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2025 18:41
Sadece Üç Kez Giyilen Takımda Aşırı Tüylenme Ve Firma İade Sorunu
Melih sonuçtan hiç memnun değil

Melih
16 Aralık 2024 12:36
Pantolon Değişiminde Fatura Sorunu

Derya
21 Eylül 2023 14:45
Alev sonuçtan çok memnun

11 Eylül 2025 15:34
"İşlem sonuçlanana kadar ilgi devam etti ve çözümlendi teşekkür ediyorum"