HS Tasarım Organizasyon Hak Yeme Ve İyi Niyeti Suistimal Etme

HS Tasarım Organizasyon Hak Yeme Ve İyi Niyeti Suistimal Etme
23 Mayıs 2024 08:331.892

28 Nisan'daki nişanım için 2 Nisan'da sipariş oluşturdum. 20 Nisan'da babaannem vefat ettiği için nişanımızı 26 Mayıs'a erteledik. Bu nedenle 21-22 Nisan'da onlara yardım etmeleri için yazdım çünkü ürünlerim hala elime ulaşmamıştı. Hazırladılarsa tarih değişikliğini sormak istedim. 'Hazırlamadık, yardımcı oluruz' dediler. Ben tarih değişikliği ile tekrar siparişimi oluşturdum. 2 Mayıs'ta tekrar WhatsApp üzerinden siparişin son durumunu sordum. 'Haftaya elinizde olacak' dediler. 13 Mayıs'ta tekrar sordum, aradım ama açmadılar. Sonra 'hazırlanıyor, görseller size iletilecek' gibi bahaneler yazdılar. Bana başka birinin numarasını verdiler ve o kişinin ilgileneceğini söylediler. O kişiyi aradığımda sipariş detaylarını benden tekrar istediler, şaka gibi. Tekrar sipariş detaylarını yazdım. Görselleri gelecek, 'Hangi kurdeleyi seçiyorsunuz?' gibi sorularla ilgilendiler, aslında bu sefer ta ki kargolama aşamasına kadar. Üç gündür 'özel kurye çağıracağım, siz ödeyeceksiniz' deyip tamam diyorum, 'Ben ödeyeyim, gece 12'de de gelebilir kurye' dedi. Tamam dedim. 'Bugün kesin geleceğim, gece 12'de olsa bizim kendi kuryemiz bırakacak, ücret almayacak' dedi. İnandım ve yine bekledim. Ertesi gün uzun aramalar sonucu kendilerine ulaşabildim. Aynı şeyi tekrar söylediler: 'Bugün getireceğiz.' Saat 21.40 gibi bir numara aradı, özel bir kuryeye verip Maltepe'den Sefaköy'e 696 TL ücret istediğini söyledi. Bende kendilerine böyle bir şey söylenmediğini belirttim. Kolileri veren kişiye ulaşamadığını, telefonları açmadığını söyledi. Ben de ulaşamıyordum. Kuryeci, kendisine Maltepe'de yakın bir kahveciye bıraktığını söyledi. 1 saat yol giderek ürünlerimi kendim almak zorunda kaldım. Yani anlayacağınız, en geç 9 Mayıs'ta teslim etmeleri gereken ürünlerimi zorla ben kendim aldım. Ürün oda kokusu tarzındaydı ve içinden su çıktı. Haklarını bana helal etmemeleri de kendi komiklikleri ve cahillikleri.

Ayşe
Benzer Şikayeti Var
27 Mayıs 2024 06:52

Keşke daha önce mesajları okuma imkanınız olsaydı bunlara inanıp ücret göndermezdiniz boğazından girmesin aldıkları paralar inşallah

29 Mart 2025 23:50922

25 şubatta hediyelik siparişi oluşturdum en geç 25 martta kargoya verilmiş olacağını söylediler. 25 Mart olduğunda ne ar...

1 Destek1 Yorum

Light The Candle (lightcandless) Nişan Öncesi Sipariş Karmaşası Ve İletişim Sorunları

17 Mayıs 2024 18:391.385

23 Nisan'da iletişime geçtim ve siparişimi verdim. Bugün 17 Mayıs ve 19 Mayıs'ta nişanım var. Hiçbir şekilde kendilerind...

1 Yorum

Doğum Hediyeliklerinde Hayal Kırıklığı Ve Stres Dolu Deneyim

13 Nisan 2025 12:581.472

Doğum hediyelikleri için anlamıştık kendileriyle. Doğum tarihine kadar ürünleri yetiştireceklerini söylediler fakat doğu...

1 Destek