Aysegul sonuçtan hiç memnun değil

Selectum Blu Cruises Selectum İle Yapılan Gemi Seyahati

24 Haziran 2024 09:28

Selectum Blu Cruises ile 16-20 Haziran tarihlerinde 4 günlük Rodos, Kos, Leros, Samos turuna katıldık. Aller Tur'dan aldığımız odayı, gemi rezervasyonu kafasına göre değiştirmiş, bizim odayı başkasına satmışlar. Aynı katta başka bir odada kaldık. Gemi Çeşme limanından 1 saat gecikmeli kalktı. Ertesi gün için gemi personelinin organize ettiği Rodos turunu aldık. Sabah 11.30'da başlaması gereken tur, 12.30'da başladı ve 3 saatte bitti. Boşuna kişi başı 35 euro verdik, gereksiz bir tur oldu. Leros, Kos ve Samos'ta gemi limana yaklaşamadığı için küçük tekneler ile kıyıya taşındık. Sürekli bekleme, her yerde sıra, kuyruk, hatta kavga vardı. Restoranda masalar yetersiz olduğu için masa kavgaları hiç bitmedi. Tabii ki adalar çok güzel ancak adalarda gezmemiz için verilen süre çok yetersizdi, özellikle Kos için. Yemekler idare eder, tatlılar güzeldi, hizmet zayıftı. Selectum otellerinde verilen hizmet ile alakası yok. Türkçe ve İngilizce bilmeyen küçücük çocuklara bırakmışlar hizmeti. Gemide eğlence ise akşam yapılan canlı müzikler yeterliydi. Havuzu çok çok küçük. Odamda soğutma arızası vardı, gelip baktılar, çözemediler, sıcaktan piştik. Ayrıca biz 8. katta kaldık, 7. katta restoran olduğu için mi bilmem ama bu kattan itibaren korkunç bir koku başlıyor. Yani kalacak iseniz 8. kat ve üstü olmalı. En kötüsü ise son akşam Samos adasından 23.30'da döndük ve öğrendik ki gece 1'e kadar valizleri teslim etmemiz gerekiyormuş. Bari sabahtan söyleyin, o yorgunlukla eşya topladık. Ertesi gün kahvaltı 6 ile 8 arasında yapıldı ve sabah 7'de bitmeyen ve yüksek sesli anonslar ile uyandırıldık. 8.30'da gemiyi terk ettik. Yeni yolcu alacaklarmış. Neredeyse sıfır uyku ile bitti son gecemiz. Valiz topla, hesapları kapat vs derken gece 2'de yatıp sabah 7'de kaldırıldık. Halbuki Aller Tur'dan N***** Hanım saat 12.00'ye kadar check-out yapabileceğimizi söylemişti. Sabahın 7'sinde toplama kampındaymış gibi yüksek sesli anonsları tekrar tekrar yapan gemi yönetimi, bu turun aslında 4 gece 3 gün olduğunu söylemeliydi. Fiyat fayda analizi yaptığımda çok pahalı. Keşke bana da bu şekilde anlatılsaydı, kalkar sadece ya Samos ya da Rodos'a gider, bu para ile 7 gün kalırdım.

Fatma sonuçtan memnun değil

Selectum Blu Cruises Selectum Blu Cruise

17 Temmuz 2024 21:16
Taner sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2025 13:39
Yunan Adaları Turunda Rota Değişikliği Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Vaat Edilen Ada Turu Gerçekleşmedi, Eksik Hizmet Ve İade Talebi

04 Haziran 2025 10:49
Ulaş sonuçtan hiç memnun değil

Tur Programı Ve Süresi Beklentileri Karşılamadı

31 Temmuz 2025 20:52