Ilgın sonuçtan hiç memnun değil

Selectum Blu Cruises Selectum Blu Cruise Turu

22 Haziran 2024 00:30

Geçtiğimiz günlerde katıldığımız turdan maalesef çok memnun ayrılamadık. İlk gün yapılan kara turları sunumu neticesinde Rodos kara turu satın aldık fakat gerçekten rehber ekibi o kadar kötüydü ki ne bir yeri anlatabildiler, ne bir yeri gösterebildiler, ne de yerel rehberlerden çeviri yapabildiler. Gerçekten kötüydü, ilk gün acemilik oldu. Düzelir diye düşündük ve son gün Samos için de tur satın aldık. Saçma sapan yerleri dolaştırdılar, bütün gün tüneller gibi turistik yerler yerine. Buna ek olarak, verdikleri gezi içeriği kağıdında yazan şelale turu ve Pisagor heykeline götürmediler bile. Sorulduğunda anlamazdan gelip olayı kapattılar. Saat 10'da çıkması gereken grupları, gemiden diğer gruplarla çakıştığı için saat 11'de kavga dövüş ancak çıkartabildiler. Eğer gidecekseniz, kara turu satın almak yerine kendiniz bir plan oluşturabilirsiniz. Gemide ayrıca tender bot saat ve sayılarının düzgün ve yeterli ayarlandığını düşünmüyorum. Anonslar da yanıltıcı olabiliyordu, dikkat etmekte fayda var. Havuzları da çok temiz bulamadım maalesef. Bunlar haricinde, karada sorun yaşayan misafirler geminin ulaşım numaralarını aradığında ulaşamadıklarını belirttiler. Her an karada unutulabilirsiniz, dikkat. Bunlar haricinde güzel yanlarına gelecek olursak, yemekler gerçekten güzeldi. Hem şefler hem de garsonlar güler yüzlüydü. Buna ek olarak, oda servisi de iyiydi; günde iki sefer geliyorlardı. Cruise açısından ortalamanın altında kaldı, kısaca ilgilenenlere bilgi vermek istedim.

23 Haziran 2024 13:36 (Şikayetten 1 gün sonra)
Ilgın
Ilgın
28 Haziran 2024 00:24

Maili istiyorlar ama ilgileniyor görünmek için tabi ilgili maili attım ne arayan var ne soran

Aysegul
Aysegul
Benzer Şikayeti Var

Bizde aynı turdaydık, ilk gün rodos turuna katıldık, rehberler, Organizasyon çok kötüydü. Tur 1 saat geç başladı ama yine aynı saatte bitti. Bizde başka bir tura katılmadık, çok pişman olduk Rodos adasında hem zaman hem de paramızı kaybettik. Söylenen ile yapılan çok farklı, asıl son gece valizlerin teslimi, sabah 8.30 da gemiden neredeyse kovalandık, hiç memnun kalmadık, bu parayla adalara kaç kere giderdik.

Aysegul sonuçtan hiç memnun değil

Selectum Blu Cruises Selectum İle Yapılan Gemi Seyahati

24 Haziran 2024 09:28
Sule sonuçtan hiç memnun değil

Setur - Rodos Turu Hezimeti - Vize, Organizasyon Ve İletişim Sorunları

25 Haziran 2024 16:38
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Prontotour Rodos Turu

15 Ağustos 2024 20:26