Hilal sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2024 15:46

Vestel markasının bir urunu olan SEG marka bir buzdolabı aldım. Garantisi henüz dolmadan arıza verdi. Tam iki hafta önce servisi arayıp arıza kaydı oluşturdum. Ancak 2 hafta olmasına rağmen hala bir çözüm bulunamadı. Teknik servis elemanı gelip "kartı problemlidir galiba." diyerek kartı değiştirdi. Bir hafta da onun için bekledik. Yine olmadı. Bu şekilde çözüm olmaz. Perişan durumdayız. Buzdolabımın değişmesini istiyorum!

25 Ekim 2024 15:19

Vestel markasının urunu olan SEG marka bir buzdolabı aldım. Henüz garantisi bile dolmadan arıza verdi. Arızayı servise bildireli tam 2 hafta oluyor. Ancak hala çözüme ulaşamadık. Geldiler "kartı sorunlu galiba." deyip kartı değiştirdiler ancak çalışan yer de çalışmaz oldu. 2 haftadır rezil durumdayız. Artık değişim yapılmasını istiyorum. Bu şekilde tamir olmaz!

19 Ekim 2025 18:12

Gelip buzdolabımı değiştirdiler. Benim buzdolabım eski sürüm olduğu için yeni model, biraz daha büyük olan ve sıfır bir buzdolabı getirdiler. Ve hatta bana seçim şansı sundular ama garanti yenilenmedi. Eski buzdolabımın garantisini kaldığı yerden devam ettirdiler. Ama bütün bunlar olana kadar bayağı bekledim ve mağdur oldum.

Metin sonuçtan hiç memnun değil

Vestel SEG Buzdolabı Arızası Ve Mağduriyet

Metin
05 Şubat 2025 20:38

Serdal
08 Ağustos 2025 19:39
Bihter sonuçtan hiç memnun değil

SEG Tekrarlayan Arıza Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Deneyimi

Bihter
29 Nisan 2025 11:17

SEG Buzdolabında Onarım Sonrası Devam Eden Arıza Ve Mağduriyet

Bilal
24 Mayıs 2025 23:25
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Garantili SEG Marka Buzdolabı Sorunu

Elif