Seda Kobal İnternet Alışverişi Hayal Kırıklığı

20 Kasım 2023 18:01

Şimdiye kadar internetten alışveriş yaptığım en kötü deneyimi yaşatan işletme! Saygısız, rastgele, keyfi iş yapan ve müşteriyi hiçe sayan bir tutum içindeler! İademi 14 gün içinde değiştiremediler, düşünün gerisini.

İlk önce iade kabul etmediklerini söylediler, ki bu tüketicinin yasal hakkıdır! Sonra kabul ettiler ve ertesi gün ürünü yolladım. Ürün bir günde ellerine ulaştı, fakat beni ne arayan var ne soran. Dört gün geçti, ben yazdığımda 'ulaştı, işlem yapılacak' denildi ama günlerce ses seda yok. Onuncu günde sabrım taştı ve Instagram'dan yazdım. WhatsApp'tan cevap verme zahmetinde bile bulunmadılar! Pazartesi kargonuz kesin çıkacak dedikleri halde, 13.gün pazartesi geldiğinde yine ses yok. WhatsApp'tan günlerdir cevapsız bırakılan mesajlarıma, Instagram'dan görüldü yapıp geçiştiriyorlar. Firma kapasitesini abarttıklarını anlamamız için daha ne görmemiz gerekiyor? 'Görüldü' yapacak kadar meşgullerse, neden daha önce ilgilenmediler? En sonunda paramı geri istedim ve şikayet edeceğimi söyledim. Ancak o zaman ilgilenmeye başladılar. Kaba bir şekilde 'kargo çıktı bile' dediler. Sonra IBAN istediler, 'kargo çıkmıştı' diye sorduğumda 'hazırlandı' dediler. Yani yalan söylediler.

IBAN'ı hemen verdim ve 'sizin paranıza ihtiyacımız yok' tarzında konuşarak paramı gönderdiler. Hem suçlu hem güçlü olmaya çalışıyorlar ve beni suçlamaya kalkışıyorlar.

profile profile

10 Ocak 2024 14:57

10 Haziran 2023 18:56

02 Ekim 2024 15:36
Siparişlerin Gecikmesi ve İletişim Sorunları
Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2023 12:20

29 Nisan 2025 12:31