Tepe Güvenlik (Güven Sorunu)

11 Haziran 2024 17:581.258
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
Müşteri temsilcisi tarafından aranarak sorunumuz çözülmüştür teşekkürler ederiz

Aile Sağlık merkezinde hem aşı hem de bina güvenliği için Tepe Güvenlik firmasından hizmet alıyoruz. Alarm sistemindeki arıza nedeniyle yaklaşık bir hafta hizmet alamadık. Sorunun çözülmesi için gönderdikleri ilk ekip trafo yandı deyip trafoyu değiştirdi fiyatını size bildirirler deyip söylemedi bile ancak sorunu gideremedi sonra elektrik panonuzda sıkıntı var deyip ASM den ayrıldı. İkinci ekip yaklaşık 5 gün sonra gelip akü yandı deyip Fiat'ı 1750 dedi bizim onayımızla değiştirdi ve problem çözülmüş oldu. Bizde trafonun gereksiz yere değiştiğini düşünüp Tepe Güvenliğin müşteri hizmetleri ile görüştük ama bir türlü trafonun değişmesinin gereksiz olduğunu anlatamadık. İster istemez Tepe Güvenlik bize güvensizlik yarattı sözleşmemiz olduğundan sözleşme sonuna kadar çalışacağız mecburen. Sözleşme bitimi başka firmalardan teklif alıp ayrılmayı düşünüyoruz. Bir işte güven önemli çünkü

11 Haziran 2024 18:00 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Yetkili, Şikayet süreciniz incelenerek en kısa sürede sizin ile irtibat kurulacaktır. Saygılarımızla, Securitas Alarm Müşteri Hizmetleri

14 Haziran 2024 10:09

Sayın Yetkili, Şikayetiniz ile alakalı olarak tarafınıza bilgilendirme sağlanması amacıyla arama sağlanmış ancak ulaşım gerçekleştirilememiştir. Geri dönüş yapmanızı rica ederiz. Saygılarımızla, Securitas Alarm Müşteri Hizmetleri

14 Haziran 2024 15:57

Sayın Yetkili, Müşteri Hizmetleri ile yapılan görüşmelerde probleminize ilişkin çözümünüz tarafınıza bildirilmiştir. İlginizden ve anlayışınızdan ötürü teşekkürlerimizi iletiriz. Saygılarımızla, Securitas Alarm Müşteri Hizmetleri

14 Haziran 2024 16:00

Müşteri temsilcisi tarafından aranarak sorunumuz çözülmüştür teşekkürler ederiz

Securitas Alarm Güvenlik Hizmetinde Beklenenin Altında Kalite

Mücahit
7 Şubat 2024 21:521.032

"Melek Hanıma teşekkür ederim, aynı gün sorunumuzu çözdü ve teknik servisi adresimize yönlendirdi, sorunumuz tamamıyla çözülmüş oldu."

Tepe Güvenlik Sistemleri

Gülru
7 Aralık 2023 21:141.508

Tepe Güvenlik alarm sistemleri ile ilgili ek bir özellik için 2 yıl önce taahhütte bulundum. Söz konusu taahhüt sadece 2...

Securitas Alarm Operasyon Mağduriyeti

Hilay
8 Eylül 2023 13:31560

Şubat 2023 tarihinde evimde taşınacağım için yıllardır üyesi olduğum Tepe güvenliğe ürünün yeni yerine takılması için ta...

Kale Alarm'da Şaşırtan Fatura Ve Anlaşmazlık

Bahattin