Şükran sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada'nın Garanti Sağlamaması Seçkin Pazarlama'nın İzinsiz Satış Yapması

Hepsiburada'nın Garanti Sağlamaması Seçkin Pazarlama'nın İzinsiz Satış Yapması
24 Temmuz 2023 11:03

31.08.2022'de Hepsiburada sitesi Seçkin Pazarlama isimli satıcısından contigo 1.2 litre termos satın aldım. Ancak ürünün sapının üst tarafı yerinden çıktı ve sıcak tutmamaya başladı.

Ürünümün faturası ektedir. Konu ile ilgili Hepsiburada'yı aradığımda Seçkin Pazarlama'nın numarası verildi.
Seçkin pazarlamayı aradığımda Contigo firmasi/Haustek ile iletişime geçmem gerektiği söylendi.

Contigo'yu aradığımda Seçkin Pazarlama isimli satıcısının izinsiz satış yaptığını, bu yüzden onun sattığı ürünlerin garanti kapsamında olmadığını söylüyor. 390 TL'ye aldığım termos su an 1200'den aşağı yok.

Su an termossuz kaldım. Son olarak buraya yazıyorum eğer sorunum çözülemezse Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Daha önce de bu şekilde sap çıkması yaşanmış bu markada. Üstelik ben termosu hep kılıfıyla kullandım.

Ömür boyu garanti veren contigo daha bir yıl olmadan yaşadığım sorun ayrı çözülememesi ayrı sorun. Hem Hepsiburada'dan hem Seçkin Pazarlama'dan şikayetçiyim.

24 Temmuz 2023 18:10

İzinsiz diye kelimem düzeltilmiş fakat contigo markası kaçak satış yaptığını beyan ediyor Seçkin Pazarlamanın.

02 Ağustos 2023 15:40

2 kez Seçkin pazarlama firmasına termosu gönderdim iade aldılar iade parasını 390 TL iade etmişler Fakat ben 390 TL ile yeni bir termos alamıyorum termosun fiyatı şu anda 1.800 TL. Ben zaten iade istemiyordum Ben değişim ya da onarım istedim.

Anıl sonuçtan hiç memnun değil

Anıl
29 Aralık 2024 00:24
Nevin sonuçtan çok memnun

21 Kasım 2023 16:47
"Para iadesi sağlandı teşekkürler"

Zeynep
04 Kasım 2025 23:19