16 Ağustos 2024 10:30

Bu firma defolu ürünlerinin sorumluluğunu almamaktadır. 09.07.2024 tarihinde İlmio (Seçil Store) aldığım elbise 10.07.2024'de elime ulaştı. Ürün kontrol edilmeden kargoya verilmiş ve etek kısmında defoları vardı. İnternet sitesinde kusurlu ürünlerin iade süresinin 30 gün olması nedeniyle uygun bedenin stoklarda güncellenmesini bekledim. Stok güncellendiğinde iade edip yenisini sipariş edecektim fakat 1 ay sonuna geldiğimizde hala stok güncellenmemişti. Ben de cuma günü WhatsApp iletişim hattından durumu bildirdim ve talep oluşturdum. Çalışma saatleri dışında oldukları için mesaja cevap vermediler. Pazartesi aradım ve durumu anlattım, ürün görsellerini istediler. Alarmı, etiketi gözükecek şekilde ürün görsellerini ve bana teslim edildiğinde çektiğim defo fotoğraflarını, tarihi ve saati gözüken şekilde, onlara ilettim. İadeye göndermemi, inceleyeceklerini söylediler. Gönderdikten birkaç gün sonra elbiseyi karşı ödemeli olarak tarafıma iade etmişler. İadenin kabul edilmeme sebebi olarak da alarmın altında bulunan "alarmı sökmeyin" etiketinin çıkmış olmasını gösterdiler. Bu uyarı etiketi bana geldiğinde zarar görmüştü ve denerken söküldü. Ayrıca attığım görsellerde de alarmın fotoğrafı vardı, burada etiket olmadığı gözüküyordu. Bunu gördüğünüz halde neden iadeye gönderin dediniz o zaman? Sanırım iletişimdeki kişinin değil, inceleyen kişinin aklına gelmiş bu bahane. Her şeyi geçtim firma incelemeden gönderdiği ürünün defosundan bile utanmamış, indirim yapacağı yerde ürünü haber vermeden bulunmadığım bir adrese karşı ödemeli göndermiş.

Nuray
Nuray

Merhaba sorununuz çözüldü mü aynı sorunu biz de yaşıyoruz.

Tuğçe
22 Aralık 2024 00:20