Seat Haksız Kazanç Elde Edilmesi

Aslıhan
01 Eylül 2024 00:24

31.08.24 tarihinde Esenyurt Doğuş Seat Ibiza FR almak için sözleşme imzaladım, 50.000 TL kapora ödemesi yaptım. Fiyat 1.252 TL olarak anlaştık. İki saat sonra telefonla aranarak güncelleme olduğu ve fiyatın 1.326 TL olduğu söylendi. Anlaştığım stoklarınızda bulunan araca iki saat sonra 75.000 TL zam hangi ticaret anlaşmasında var? Dilerse ödemesini hemen yapabileceğimi ilettim ama muhasebenin açık olmadığından dolayı mümkün olmadığını iletiyorlar. Araçta anlaştığım için efektiflerimi bozup banka hesabıma yatırdım, pazartesi vekaletname ile ödemeyi hemen yapabilmek adına. Buradaki zararımı kim karşılayacak? Kapora ödemesi yapıp sıra bekleyip gelme zamanındaki liste fiyatını beklediğim bir araç değil, stokta olan ve anlaşma yaptığım araç için bu şekilde olması kanunda haksız kazanç olarak nitelendirilmektedir. Ayrıca Doğuş Otomotiv gibi kurumsal bir firmaya yakışmayacak etik dışı bir ticaret. Zararımın karşılanması ya da anlaşmış olduğum fiyat üzerinden destek olunmasını rica ederim. Saygılarımla

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Ocak 2024 20:17

07 Ağustos 2024 16:38
Volkswagen Oto Satış Süreciyle İlgili Müşteri Deneyimi
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Döviz Kabul Etmeyen Bayiden Şok Zam

17 Mart 2025 03:06

Araç Satışında Anlaşılan Fiyatın Zam Gerekçesiyle Artırılması

Sedat
26 Temmuz 2025 17:53
Tufan sonuçtan hiç memnun değil

Kia Bayisinde Kapora Sonrası Fiyat Artışı Şoku

Tufan