Necati sonuçtan hiç memnun değil

Sarsılmaz Silah SAW 700 Lx Namlu Pas Sorunu

30 Ekim 2023 22:34

SAW 700 lx kullanıcısıyım. 3 adet farklı marka av tüfeğim var ama sadece SAW 700 lx'in namlusu paslanıyor. Bu nasıl bir boya anlamadım. Bir de silahın alt vurma probleminden dolayı fabrikaya götürdüğümde silahı poligonda denediklerini sol alt vurma probleminin olduğunu ve gerekli düzeltmeleri yaptıklarını söyleyip teslim ettiler. Namlu üst şeridinin hafif sağa yamulduğunu fark ettim. Bunu fabrikaya ilettiğimde düzeltme yaptık. Sorun yaşamazsınız denildi. Atış ve isabet anlamında sorun çözüldü fakat şerit bariz yamuk. O dönem garantim olmasına rağmen bir daha da götürmedim. Dolaptaki en yeni silah o olmasına rağmen namlu pas sorunundan dolayı en eskiymiş gibi duruyor.

31 Ekim 2023 10:49 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merhaba, Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş. olarak geri bildirimlerinize değer veriyor, teşekküre dönüştürmek için çalışıyoruz. Değerli müşterimiz, müşteri hizmetleri temsilcisi tarafından aranmıştır, fakat ulaşılamamıştır. Satış Sonrası Hizmetler, bölümümüze; Saygılarımızla,

Recepemir

Arpacığı gez şeklinde yapmamışlar tavsiye etmiyorum

Recepemir

Sarsılmaz SAW 700 lx otomatik av tüfeğim var silah sürekli tutukluk yapıyor fişek seçiyor hiç memnun değilim sanırım namlu da yamuk

Sarsılmaz Silah Sar 9 SC Arpacık Sola Kayık

04 Mart 2024 14:13