Sarraf 34 İnşaat Yapı Gayrimenkul İle Yaşadığımız Güven Sorunları Ve Tehditler!

14 Ağustos 2024 23:1710.472

Sarraf Yapı denen bu emlak şirketine, sahibinden yayınladıkları bir ilan vasıtasıyla gittim ve en başta bu ilanların imarında kusur olduğu bilgisini verdiler. Bize de bütçemize göre ilanda yayınlamadıkları imar sorunu olmayan evlerinden birkaçını gösterdiler. En sonunda birinde anlaştık. Sonraki gün sözleşme yapıldı. Sözleşme yapıldıktan sonra sözde şirket sahibi olan ve kendisini hiçbir süreçte görmediğimiz m*** a**** isimli emlakçı şahıs, sözleşme harici verilen kaporalar sonrasında müteahhit 100 bin kapora istiyor, 2 saat içinde gönder gibi kendisini alçaltıcı bir üslupla bize ulaşıyor ve göndermezsen sözleşmeni iptal ediyorum, sözleşmeden cayıyorsun cayma akçeni ödersin beni ilgilendirmez senden alırım şeklinde boş, sözleşmeye aykırı isteği için beni tehdit ediyor. Ben sonradan istediği kaporayı vermedim. Bu sebeple kendileri bize taktı ve evi almamıza rağmen hala peşimizde bizi rahatsız ediyor. Sattığı evi kiraya o verecekmiş (Kiracı komisyonu için olduğunu sürekli dile getiriyorlar). Biz böyle insanlara evimizi devretmek istemedik. Bu sebeple benden, kiracıya kendi verseydi alacağı komisyonu istiyor. Bunu da başaramayınca emlak komisyonu adı altında ev satıldıktan 4 gün sonra emlak komisyonunu istiyor (Bu da zaten satış işlemi sırasında verildi). Diyeceklerim bu kadar. Süreç boyunca verdikleri güvensizlik ve sonrasında yaşattıkları olumsuzlukları dile getirmek istedim.

8 Şubat 15:30

Evi alacaksanız ev sahibi ile görüştürecek komisyon paradan alacak neden emlakçı ile sözleşme imzaladınız onu anlamadım gerçekten

Şule
Benzer Şikayeti Var
23 Aralık 2024 18:24

Tapusunda iskanında vs.

Şule
Benzer Şikayeti Var
23 Aralık 2024 18:23

Merhaba evi aldıktan sonra evle ilgili bir sorun yaşadınız mı

Sarraf 34 İnşaat Yapı Gayrimenkul Yanıltıcı Gayrimenkul Deneyimi Ve Sözleşme Sorunları

13.11.2024 de sarraf yapı gayrimenkul şirketine bir ev için görüşmeye gittim. Bize 2+1 110 metrekare telefondan video şe...

3 Yorum

Anka Gayrimenkul Ev Sahibi İle Yaşanan Sorunlar

10 Ağustos 2023 13:4710.619

Biz ilandan bir ev beğendik. Aradık özellikle olmayan bir ev için oraya gelmeyelim diye uyardık. Gittik c** beyle görüşt...

1 Destek

Selfa Emlak Firmasıyla Yaşanan Sözleşme Sorunları!

12 Kasım 2024 22:491.719

Ev sahibimiz tarafından oturduğumuz ev satım aşamasında olduğu için m*** k*** aracılığı ile bir ev bulduk. Kontratı yapı...

1 Yorum