27 Haziran 2024 21:34

Saray Belediyesi, Pazarcık Mahallesi'nde yol yapacağım derken durumu iyice kötüleştirdi. Toz toprak içindeyiz. Hastaneye ve okula çıkan yola mıcır döküldü fakat tozdan evlerimizden dışarı çıkamıyoruz. Bitkiler kötü durumda. Bütün ay boyunca cam ve kapı açamıyoruz. Yazıktır, günahtır. En hızlı şekilde bir an önce çözüm alınmasını rica ediyoruz.

29 Haziran 2024 16:58

Pazarcık Mahallesi İstanbul yolu mevkii toz toprak yüzünden nefes alamıyoruz 7 gün 24 saat kamyonlar çalışıyor evde esir olduk bahçelere kimse çıkamıyor cam pencere açılamıyor kapalı olduğu halde oluşan toz resimlerini gönderdim saray belediye çok acil çözüm lütfen çözüm üretilmezse farklı mercilerede şikayette bulunacağım

10 Temmuz 2024 15:56
Saray Belediyesi Acil Çözüm İçin Belediyeden Yardım

Bir çalışma başlatıldı ama sonu ne olur bilemedim Sonunu tekrar paylaşacağım

08 Haziran 2025 12:32

Sayın Tekirdağ Saray Belediye Başkanımız Bayramda toz topraktan zehir oldu insani yaşam hakkımızı sizden talep ediyoruz başka bir şey istemiyoruz Kamyonlar bayram boyunca çalışmayacaktı denetim yok En kısa sürede çözülmez ise Saray Belediyesi ve inşaat firmasına dava açacağım bilginiz olsun Saygılarımla

09 Haziran 2025 12:09

Merhaba Sayın tekirdağ Saray belediye başkanı Tozu toprağı ekte paylaştım bayramımız zehir oldu evde bahçede oturulamıyor Bahçelerimiz ziyan oluyor Bir yolu yapmak bu kadar zor olmamalı Belediyenizi ve inşaat firmasına dava açacağım beni buna mecbur bırakmayın lütfen Saygılarımla

16 Ağustos 2024 16:43
Salihli Belediyesi Eski İzmir Yolu'ndaki Toz Problemi Ve Yaşam Kalitesi Üzerindeki Etkileri

21 Nisan 2025 07:37

22 Nisan 2024 10:25

14 Haziran 2024 13:52
Gebze Belediyesi Bu Sıcakta Balkon Pencere Açamıyoruz Toz Yuvasına Döndü Evlerimiz!