Huseyin sonuçtan hiç memnun değil

Sanica Kombi Kronik Düğme Arızası!

17 Nisan 2024 12:31

3 adet Sanica kombi satın aldık. Her biri belli aralıklarla, herhangi bir müdahale olmaksızın düğmeleri içten kırılıyor. Konu hakkında servisi aradığımda 'siz kırdınız' yanıtını alıyorum ve düğme için 600 TL ücret talep ediliyor. Bu durumdan dolayı Sanica firmasından şikayetçiyim. Biz bu markayı tercih ettik fakat memnun kalmadık.

17 Nisan 2024 12:32 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşadığınız problemden dolayı çok üzgün olduğumuzu söylemek isteriz. Şikayetinizle ilgili gerekli incelemeleri yaparak en kısa sürede çözüm bulacağız. Saygılarımızla, Sanica Ailesi

18 Nisan 2024 10:24

Sizin şirket tarafından arandım ve bizlik sorun yok denildi her uc kombinin düğmeleri de içten kırılıyorsa darbesiz zorlamasız hatta bir kombi daha hiç gaz gelmemesine rağmen oluyorsa sorun sizdedir bende değildir kesinlikle sanica almasın kimse biz bu hataya düştük sizler düşmeyin arkadaşlar sürekli error hatası kendi keninde bozulan düğmeleri sürekli başınızı ağrıtacak eskiler boşuna dememişler ucuz malda vardır bir illet

18 Nisan 2024 10:28

Aranıldım temsilci tarafından dedikleri aynen su tok sözle bir gelirsek düğme için 600 TL ücret alacağız takdir sizin

18 Nisan 2024 10:29
18 Nisan 2024 10:37

Emme basma tulumba gibi aynı cümleyi defalarca tekrarlıyorsunuz ben size güç kuvvet basınç darbe uygulanmadı diyorum kombi kimsenin ulaşamayacağı yerde diyorum kapalı kutuda diyorum sıcak musluk suyunda 50ye sabitlenmiş öyle ce kimse ellemeden içten boşuna donuyor diyorum aynı şeyleri defalarca defalarca söylüyorsunuz yazıyorsunuz bunu yazmanız ürününüzün kusurunu gizleyemez benim 2 kombim daha var alt katımda farklı marka onların neden düğmeleri bozulmuyor seninkiler bozuluyor bir kombi olsa halde derim bizim hatamız her 3 kombide mi?

18 Nisan 2024 10:38

İlgisiz alakasız müşteri memnuniyeti ni hiçe sayan bir anlayışla sizin bu pazarda fazla kalmanız mümkün değil

Müsemma
29 Nisan 2024 18:54
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Sanica Kombi Sürekli Arıza Veriyor

17 Şubat 2024 11:22
Sanica Kombi Sürekli Arıza Veriyor
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Sanica Isı Kombi Ve Servis Sorunları!

26 Kasım 2024 22:35
Sanica Isı Kombi Ve Servis Sorunları!
Seda sonuçtan hiç memnun değil

08 Nisan 2024 11:54

Yalçın