Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Sanica Isı Kombi Ve Servis Sorunları!

Sanica Isı Kombi Ve Servis Sorunları!
26 Kasım 2024 22:35

Sanica kombiden hiç memnun değilim. Çalışmaya başladığından bu yana 10 ay geçmiş olmasına rağmen arızalandı ve şu an çalışmıyor. Garantisi olmasına rağmen İzmir Sanica servisi olan Yüksel Group, yalan veya yanlış bilgilendirerek beyninin yandığını ve kullanıcı kaynaklı olduğunu söyleyip garanti kapsamında olmadığını belirtti. Tamir ücreti olarak da kombinin sıfıra yakın ücreti olan 10.000 TL istedi. Başka bir kombi servisiyle görüştük. O da arızanın kombinin beyninden kaynaklanmadığını, valf ile ilgili olduğunu söyledi. Üstelik kombinin içinden de parça alındığını belirtti. Sonuç olarak bu soğuk günlerde çoluk çocuk perişan olduk. Sanica müşteri hizmetlerine ulaşmak da ayrı bir eziyet. 7-24 çalışması gereken müşteri iletişim merkezi hafta içi 10.00-17.00 arası hizmet veriyormuş. Kısacası biz mağdur olduk.

26 Kasım 2024 22:40 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Sayın Erhan C. Öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşadığınız problemden dolayı çok üzgün olduğumuzu söylemek isteriz. Şikayetinizle ilgili gerekli incelemeleri yaparak en kısa sürede çözüm bulacağız. Saygılarımızla, Sanica Ailesi

27 Kasım 2024 10:36
Erhan
Erhan
28 Kasım 2024 21:29

Sanica, Öncelikle kişisel verilerin korunması kanununa uymadığın için ve imzama kadar bütün bilgilerimi herkese açık alanda paylaştığın ve bunu da herkesin gördüğünü üstüne bastırarak söylediğin için çok teşekkür ederim😡😡😡bu konuda hukuki haklarımı arayacağımdan hiç şüphen olmasın. 2. Olarak çağrı merkezini yasaların seni zorlamasını beklemeden müşteri memnuniyeti odaklı 7/24 çalıştırmak fabrikanı batırmaz. 3. Olarak boruların secimi ve montajından beni sorumlu tutmuşsun eklediğim belgede senin güvenerek makine mühendisleri ordusundan oluşan servisin montaj sonrası baca, baca konumu, kombi konumu vs incelemiş, Onay verip hatta bizzat kendisi çalıştırmıştır. Buradaki sorumluluk senin mi yoksa o servise sanica adına servis yetkisi veren bende mi?

29 Mayıs 2024 23:54

Sanica Kombi Arızaları Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

26 Ekim 2024 09:05
Sanica Kombi Arızaları Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

Müsemma
29 Nisan 2024 18:54
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
20 Kasım 2023 18:02