Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Sanat Elektrik'ten Sipariş Sorunu Ve İade Süreci

08 Ağustos 2024 20:44

Sanat Elektrik www.sanatelektirik.com.tr sitesinden 2 adet priz siparişi verdim. Stokta ise 4 adet gözüküyordu. 2 gün sonra bir gelişme olmayınca sitesindeki telefondan iletişim kurdum, ilk gün sonunda kargoya verileceğini söylediler, ama kargoya verilmedi. 2. Gün aradığımda bu sefer ürünün ellerinde olmadığını, eşdeğer marka göndereceklerini söylediler. Gün sonunda, ama yine gönderilmedi. 3. Gün tekrar aradığımda eşdeğer marka için fiyat farkı talep ettiler. Kabul etmedim, iade istedim ama param gönderilmedi. 4. Gün sonunda tekrar aramam ve mesajlarım sonucu paramı zor da olsa gönderdiler. Telefonda konuşan kişinin müşteri ilişkileri ile alakası yok.

10 Mart 2025 20:04 (Şikayetten 7 ay sonra)

Para iadeniz yapılmış korktuğunuz başınıza gelmemiş demek ki başka bir sorun yoksa şikayeti kaldırabilirsiniz

Ferhat
Ferhat
10 Mart 2025 20:24

Stokta olmayan ürünü satıyorsunuz, her gün başka bir yanıltıcı bilgi veriyorsunuz, para kolay kazanılmıyor tabi korkucam

10 Mart 2025 20:42

Şikayetvar platformu da mahkeme değil savcı değil derdinizi hukuki yollarla çözebilirdiniz neden bu yolu denemediniz çünkü yazdığınız şeylerin gerçek olmadığı ortada ve ayrıca ticari firmaları denetleyen kurumlar var bunun avukatlığı size kalmamış

Ozan
Ozan

Bizde paramızı kaptırdık maalesef geçmiş olsun

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

31 Mart 2025 23:09
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Sanat Elektrik Sipariş Verdim, Ürün Gönderilmedi Üstüne Kargo Ücreti Çıktı

07 Mayıs 2025 11:46