Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2024 10:44

1 Mayıs 2024 tarihinde Media Markt Kayseri Forum mağazasında Samsung Galaxy A05s 128 GB Siyah Akıllı Telefon aldım. Telefon geldiğinden itibaren şarjda bir sorun vardı ancak düzelir diyerek aldırış etmedim, ta ki telefon sürekli USB takıldı çıkarıldı hatası verene dek! 16 Mayıs 2024 tarihinde, yani 15 gün sonra, servise telefonu gönderdim ve bana servisin geri dönüşü 1087 TL gibi absürt bir fiyat talep ederek, 'Öderseniz yapalım, ödemezseniz gönderelim. İster iki hafta, ister iki ay, ister iki yıl olsun, bu parayı ödemek zorundasınız.' gibi cümleler kullanıldı. Samsung yetkili servisini şikayet ediyorum!

27 Mayıs 2024 10:29

15 gün sonra oluşan bir durum için servisin neredeyse telefonun 7/1 fiyatını talep etmesi çok normal değil! Telefondan kaynaklı olduğuna eminim! Bundan sonra Samsung ürün almak değil önünden bile geçmemek gerekiyormuş anladım!

27 Mayıs 2024 10:36

Servis ücretimin iade edilip telefonumun sorununun çözülüp gönderilmesini talep ediyorum. 15 günlük üründen üstüne bu kadar para alıp beni mağdur duruma düşüremezsiniz!

27 Mayıs 2024 20:04 (Şikayetten 9 saat sonra)

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Samsung Galaxy S24'te Isınma Ve Bağlantı Sorunları, Yetersiz İade Desteği

29 Mayıs 2025 10:12
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Garantisi Devam Eden Telefona Tekrarlayan Sorun Ve Yüksek Servis Ücreti

07 Ağustos 2025 10:55
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2023 11:36
Samsung Telefon Bozuk Samsung A 24 Telefon
Zümre sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2023 15:38

23 Nisan 2024 14:33