Emin sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon Samsung Garanti Kapsamındaki Ürüne Bilgi Vermeden Ücret Çıkarıyor

19 Kasım 2023 11:20

Merhaba,

Garantisi 19.01.2024 tarihinde biten Samsung A52 marka bir cep telefonum bulunmaktadır ekteki görselde görebilirsiniz. 18.11.2023 tarihinde şarj sırasında ekrandaki görüntü gitmiştir fakat ses ve titreşim bulunmaktadır. Bunun üzerinde Samsung'un İstanbul/Bakırköy-İncirli'de bulunan servisine gittim. Telefonu verdim teknisyene götürdüler, 5-10 dakikaya yakın incelediler. Sonrasında gelip cihazın ekran ve Flex kablosunun değişeceğini ve garanti kapsamında olduğunu ilettiler. Bununla alakalı servis fişi vermediler ve özellikle servis fişi vermelerini istedim bana ekte görselini paylaştığım adım soyadım servis numaram yazan kağıdı verdiler artık servis fişi vermediklerini ilettiler. Bununla alakalı saat 16:56'da ekte paylaştığım servis mesajı geldi. Sonrasında 17:04'te belirtilmiş tamir ücretini onaylamanız gerekmektedir diye bir mesaj geldi. Bunun üzerine servisi aradım fakat cevap veren olmadı ikinciye aradığımda ise mesai saatleri dışında olduklarını söyleyen bir ses kaydı ile karşılaştım. Bunun üzerine 17:09'da Samsung müşteri hizmetlerini aradım onlarda bana bayinin 2990 TL ücret girdiğini bununla alakalı bayiyle görüşmemi söylediler. Bayinin mesaisinin 18:00'da bittiğini ilettiler. Fakat bayiye telefonla ulaşamadım ve kapalıydı. Benim ürünümün garantisi devam ediyor hiçbir ücret kabul etmiyorum ve yapılmasını arz ediyorum. İkinci olarak bayiden şikayetçiyim önce bana garanti kapsamında olduğunu söylüyorlar sonra tarafıma herhangi bir bilgi vermeden kendi içlerinde öyle bir süreç yürütüp fiyat çıkarıyorlar. Lütfen ürünümün en kısa sürede garanti kapsamında onarımını yapınız.

İyi çalışmalar,

20 Kasım 2023 09:04 (Şikayetten 21 saat sonra)

Emin
22 Kasım 2023 13:39

Çözüm merkezi herhangi bir çözüm sunmamıştır fiyat çıkarmaya devam etmektedir. Servisin hatasını müşteriye yansıtmanız çok doğru bir yaklaşım değildir.

Barış
10 Temmuz 2023 22:03

Ali
16 Haziran 2023 18:45
Coşkun sonuçtan çok memnun

Coşkun
05 Nisan 2024 14:34
"Öncelikle Cihan Bey'e Çok Teşekkür ederim. Sürecin Başından sonuna kadar çok ilgilendi... Samsung Dünya Markası olduğunu ispatladı"

Samsung Telefon Anlaşılan Samsung'DA Garanti Diye Bir Şey Yok!

Burak
08 Haziran 2024 10:22