Ayşe sonuçtan memnun

Samsung Telefon S23 Telefonum Kilit Açmıyor!

Samsung Telefon S23 Telefonum Kilit Açmıyor!
03 Aralık 2023 12:36

Samsung S23 Ultra cihazımı kullanmaya başlayalı 5 gün oldu. İlk kurulumda şifremi girdim ve sistemi kurdum. Aynı gün içerisinde üç kez güncelleme istedi. Güncellemeleri yaptıktan sonra dün sabah uyandığımda, '72 saattir parmak izi kullanıyorsunuz, lütfen telefonunuzun şifresini girin' uyarısıyla karşılaştım. Girdiğim halde telefona erişim sağlayamadım, ne yaparsam yapayım açılmıyor. Tüm şifreler elimde yazılı olarak kayıtlı olmasına rağmen maalesef hiçbiri kabul edilmiyor. Çareyi aradım fakat bulamadım, herkes fabrika ayarlarına dönülmesi gerektiğini söylüyor. Telefonumda hayati öneme sahip bilgiler bulunuyor, şimdi ne olacak? Samsung hesabımdan giriş yaparak telefonun yerini tespit edebiliyorum. Kilidi açmaya çalışıyorum fakat başarılı olamıyorum. Yaşadığım iş kaybını anlatamam. İş insanıyım ve tüm önemli verilerimi telefona kaydetmiştim. Şu an elimde hiçbir veri kalmadı, ne yapacağımı bilmiyorum. Eğer Samsung, fabrika ayarlarına dönmeksizin bu sorunu çözemezse Tüketici Mahkemelerine başvurup hakkımı arayacağım. Bir iş insanı için bir buçuk gündür telefona erişememek çok büyük bir sorun.

04 Aralık 2023 09:15 (Şikayetten 20 saat sonra)

04 Aralık 2023 13:56

İş insanıyım. 1 haftalık telefon kendi kurduğum şifreyi günde 2 güncelleme yaptıktan sonra kabul etmedi. Tüm hayati bilgilerim, notlarım, tüm şifrelerim, 3 günlükken yaptığım TV röportaj çekimlerim içinde kayıtlıydı. Neler denedim açmak için bilemezsiniz. Öylemi Account şifresini dahi kabul etmiyor, kafayı yedi. Samsung ABD den giriş yaptım telefonun konumunu sokağına kadar buldum, rehberi yedekledim lakin yine açmıyor. Müşteri hizmetleri olmadık bir yerden servise yönlendiriyor. Lanet olsun gideyim dedim, taa İzmir Konak'a (Ege Bölgesi geneli sayılı servis var, Manisa tüm ilçeler falan yandı çünkü servis yok) Gittim yine pazartesi sabahı dünya iş ve zaman kaybı. "Yapabileceğimiz hiçbir şey yok, neden yaptığını bilmiyoruz, hard resetle tüm bilgilerinizi silmek zorundayız, kabul ediyor musunuz? " diyor. Etmesem ne b. K yiyeyim. Allah'tan Account tan rehberimi yedeklemeyi başarmıştım. Lakin tüm alacak verecek kayıtlarım gitti. Böyle bir teknolojide böyle bir hatanın kabul edilmesi mümkün değil. Samsung dünya merkezine kadar götüreceğim konuyu. Benim kim olduğum belli, Google kimliğim belli. Binlerce doğrulama yolu var. Elimde faturam, nasıl olur da kendini kilitler bu kadar sözde akıllı telefon. Velhasıl burnumdan geldi. Kan kusuyorum. Zarar ziyanı ölçecek rakam yok! Maymuna döndüm. Yazıklar olsun. Bu telefonu alacak insanlar, tüm verileri notlar dahil eşitlemeyi açıp Account ve Google yedeklemeye alın. Hayatınız söner!

07 Aralık 2023 10:28

Son derece sadık bir Samsung cuyumdur. Tüm şirket hatlarım Samsung, elimde yurt dışı seyahatimden getirdiğim iPhone 14 Pro max i 20 günde kenara atarak S23 Ultraya geçtim. Yaşadığım şoku anlatamam. Güncellemeden sonra şifremi hatırlamaması gibi bir rezaletin kabul edilmesi mümkün değil. TR Samsung genel merkeze yazsın, ben de avukatlarım aracılığıyla yazacağım. Yaşadığım güven ve motivasyon kaybının telafisi yok. Hoşça kalın.

Doğan

İyi günler, bir çözüm bulunabildi mi bu konuda? Benzer sorun yaşıyorum. Güncelleme sonrası şifrem ile giremez oldum. Güncelleme kaynaklı bir sorun yüzünden yaşanılan sorun ve çözüm üretilememesi gerçekten ilginç.

Ayşe

Merhaba, Direk format atıldı, her şeyim gitti. Şimdi sorun yok. Account ta tüm eşitlemelerimi açtım. Sürekli yedekliyorum ve uzaktan açma komutum sürekli aktif. Başka yolunuz yok, hiç beklemeyin.

Basak sonuçtan çok memnun

Basak
29 Ocak 21:32
"Uzaktan bağlanıp sorunum hemen çözüldü, teşekkür ederim"
Kubilay sonuçtan hiç memnun değil

Güncelleme Sonrası Samsung S23 Ultra Şifre Sorunu

Kubilay
27 Ocak 22:57
Su Çalışkan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon Güncelleme Sonrası Şifre Sorunu Ve Veri Kaybı Yaşadım

Su Çalışkan