Semra sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon S23 Fe Kırılmaz Cam Sorunu

08 Şubat 2024 21:56

Samsung s23 fe cihazıma hayalet ekran koruyucu taktırdım ve parmak izi okumuyor artık. Parmak izlerini sildim, tekrar yüklemeye çalışıyorum %20'de kalıyor almıyor devamını. Sonuçta ekran koruyucu kullanmak bir yerde zorunlu hale geliyor yoksa ekran çizik çizik oluyor. Samsung kendi orijinal cami ve telefonda parmak izi olmadan da olmaz

09 Şubat 2024 09:00 (Şikayetten 11 saat sonra)

Sinan
Sinan

Merhaba öncelikle. Burda Samsung'un hatası olduğunu düşünmüyorum ben, bende poco x6 Pro dedim kendi jelatinine güven olmaz taktırayım ekran korucu fiyatta aynı denilince dedim olsun mat :d. Adam mükemmel şekilde taktı gel gelelim bende okutamıyorum parmak ızını. Burda takan kişinin biliyorsa belirtmesi gerekiyordu ya da bizim bir araştırma yapmamız. Poco sitesinde paylaşımlarda arkadaşları bildirdim, poco bana yazmış onlarla alakalı sorun olmadığını belirttim iyi bir araştırma ile telefonu araştırırsan ekran içi parmak izinde ekran koruyucuların parmak izi okuyan özellikte olması gerektiğini zaten bizlere öncesinde anlatıyorlarmış ama bizim kullanım klavuzuydu ya da farklı şeylerdi okuma alışkanlığımız yoktur. :) ) geçmiş olsun 2mızede.

11 Haziran 2024 16:20

27 Ocak 2024 16:08